Uken som gikk #1

AKKURAT NÅ: Sitter jeg i sofaen hjemme med gjengen, nyhetene står på og jeg har tatt på meg min splitter nye nattas. Jeg og Kjersti Sofie har fått matching sleeping outfit, kommer bilder av dem i morgen, de er supersøte! Jeg har nettopp drukket opp et glass cola, og nå skal jeg fylle det opp med vann og isbiter og skrelle meg et par mandariner. Jeg vurderer også om jeg skal finne meg litt julekaker, det frister veldig.

UKENS HØYDEPUNKT: Medisinene jeg har fått denne uken virker!! Det har vært så utrolig deilig hver gang sykepleierene og legene har kommet inn på rommet og gitt beskjed om at blodplatene mine har steget. Fra 17 - 34 - 75 - 126 - 195 og i morgen skal jeg inn for å ta enda flere prøver, jeg krysser fingrene for at det enda stiger. LYKKERUUUS! I tillegg har jeg kost meg masse hjemme med familien, Eirik som er verdens beste har vært igjen her en uke for å holde meg med selskap. Verdens beste søskenbarn Sarah kom ned på besøk fra Bergen også er Charlotte kommet hjem for helgen også, så henne fikk jeg også møtt i dag! Denne uka har egentlig bare vært høydepunkt på høydepunkt, sett bort i fra omstendighetene, haha!

UKENS KJIPING: Jeg var klar for å reise tilbake på skolen i nærmeste fremtid, men jeg blir inne på sykehuset en uke til. Eller, jeg får jo sove hjemme på perm, men de ville ikke sende meg så langt bort rett etter behandlingen, noe jeg forstår godt, men litt kjipt er det. Men det er deilig å få være hjemme også altså, ikke misforstå. Jeg bare savner folka på skolen, hihi. Eirik har også reist tilbake til skolen nå, så jeg kommer nok til å savne han litt. Blir nok like kjipt å reise fra gjengen her hjemme når jeg kommer så langt som det er å reise fra folkehøyskolen, hehe.

UKENS JULEFORBEREDELSE: Altså, se her’a dere, trenger jeg si noe mer? haha

UKENS CRAVING: Grøt, jeg har blitt helt avhengig av grøt lørdag, no kidding! Vi får grøt hver Lørdag på folkehøyskolen, og dette har jeg nå dratt med meg hjem, hehe. Vi hadde grøt sist Lørdag, og nå på Lørdag. Ah, grøt ass.. Kjenner jeg gleder meg til neste Lørdag allerede!

5 TING JEG SKAL DEN KOMMENDE UKA:

BAKE, masse julekaker. Gu jeg gleder meg! Nå skal jeg utnytte det at jeg er hjemme og lage meg akkurat det jeg vil ha.
Skrive sykdomshistorien min. Jeg har skjønt at det er flere som lurer på hva som egentlig feiler meg, noe jeg helt ærlig lurer på selv til tider også, haha. Men jeg skal sette meg ned å prøve så godt jeg kan. Jeg gleder meg nesten litt til å skrive det ned, kanskje jeg skjønner litt mer av det selv også da.

Ta masse bilder! I dag var jeg i byen og tok bilder med Eirik, og jeg innså hvor veldig jeg savner å ta antrekks bilder. Så nå når jeg er hjemme og har Arne Martin her skal jeg utnytte han litt også i tillegg til at jeg vet hvor det er å finne noen kule steder og ta bilder.

Blogge masse. Det er så deilig å sette meg ned med macen eller mobilen i fanget, redigere bilder og skrive tekster. Nå har jeg også kommet ganske langt opp på topplisten på nouw, hihi. Jeg innså i dag at jeg ligger rett over eller rett under flere bloggere jeg har lest over lengre perioder, det føles faktisk ganske bra ass!

Kose meg masse med familien. Når jeg reiser ned igjen til skolen nå kommer jeg ikke hjem igjen før jul, så nå skal jeg feire jul på forhånd, haha.

Liker

Kommentarer

odaulrikke
odaulrikke,
Åå, så fin du er! Virker som du har hatt en fantastisk uke - og altså det pepperkakehuset 😍nå kjente jeg at julestemningen kom sakte, men sikkert. Og så bra at medisinene dine funker!! Håper du snart får komme hjem fra sykehuset. Hahha åå grøøøt. Min mormor og morfar har alltid grøt på lørdager, og har hatt det i alle år. Så jeg elsker å være hos de i helgene, for da får jeg alltid grøt, hehe... Håper du har hatt en fin helg, også vil jeg ønske deg en fin start på ny uke i morgen ❤️
nouw.com/odaulrikke
ingridmarie
ingridmarie,
Åh, nå gjore du meg glad<3 Håper du har hatt og får en superfin uke du ogsåå! Jeg har aldri forstått hvordan folk klarer å spise samme retten hver lørdag, før jeg begynte med grøt selv, nå er det noe som mangler om jeg ikke får det på lørdagen, haha!
nouw.com/ingridmarie

Instagram @ingridmarie098