The elegance box


I sammarbeid med glossybox // sponsetJeg har mottatt min første glossybox! Jeg har gledet meg i hel hele desember å gått og ventet på at den skal dukke opp i posthylla. Den dukket aldri opp i posthylla, men jeg fikk melding om at den var kommet på kiwi. Så jeg var kjapp ut dørene for å hente den. Det var deilig når han over kassen strakk den over og jeg ser at det er ned, og endelig har jeg den i hendene mine. Det første jeg gjøre når jeg kom tilbake på rommet var å pakke den opp, jeg hadde en liten anelse om hva som var på innsiden, siden jeg har sett et par innlegg om den tidligere i uken. Men det var noe helt annet å åpne den selv ass.


ABSOLUTE NEW YORK - icon mini eyeshadow palette "Gold GLitz"


Et øyenskyggepalett med seks dødsfine nyanser, jeg gleder meg i hel til å teste dette ut. Om jeg bare hadde vært litt bedre med sminke hadde jeg uten tvil brukt dette på julaften. Men kanskje jeg har flaks å klarer og legge en bra skygge, time will show! Nå har jeg hvert fall utstyret klart!


TREACLEMOON - SHOWER GEL


Denne lukter like godt som den ser ut, og den er vegansk. Jeg har brukt den et par ganger når jeg har dusja nå, og jeg føler jeg lukter godt hele dagen, haha. Denne vurderer jeg uten tvil å kjøpe i stor størrelse, jeg gruer meg hvert fall veldig til den blir tom..


gueelain - mon guerlain


Denne lukter så godt og er så behagelig å ha på. Jeg går å lukter på meg selv etter å ha tatt den på, haha.


steve laurent - precision tip eyeliner


I´m in love. Jeg har aldri eid en ordentlig eyeliner selv, men nå gjør jeg. Den er lett å bruke og fargen er helt svart, deilig!


noughty - to the rescue shampoo & conditioner og intensive care leave-in conditioner


Vegansk shampoo og balsam som redder tørt og slitt vinterhår. Jeg har ikke prøvd disse enda, men jeg har høye forhåpninger! Jeg sliter en del med tørt hår i tuppene, så jeg skal se om ikke jeg får tatt noen før-etter bilder for å se om disse fungerer. Jeg gleder meg hvert fall til å teste dem ut!


Liker

Kommentarer

odaulrikke
odaulrikke,
Så mange fine produkter! Det øyenskyggepalettet så helt nydelig ut 😍 jeg også er helt elendig på sminke, men har investert i litt sminke de siste månedene, så skal begynne å teste ut litt diverse. Øvelse gjør jo mester, tihi.
nouw.com/odaulrikke

Instagram @ingridmarie098