Sunny days

Contains affiliate links
For en deilig dag det har vært så langt, jeg har vasket rommet skikkelig, alt støv er borte, klesvasken er tatt og jeg har fått omplantet avokaoplanten min, AvoGeir. I dag har det vært sol her nede, og jeg kjenner energien stiger hver gang jeg ser ut vinduet. Jeg var så redd for at jeg skulle gå å fryse når jeg kom ned igjen på skolen, men i dag har jeg faktisk vært så varm at jeg har måttet tatt av kose sokkene, haha.

Singlet : FILA -junkyard- Bukse : Junkyard Klokke : Daniel Wellington (adlink)

Nå sitter jeg å ser på home and away og strikker, jeg holder på å titte på pinterest etter hårfarger, for nå kjenner jeg at det er på tide at jeg gjør noe med mitt.

Som dere ser, er håret mitt blit utrolig kjedelig i fargene den siste tiden, så nå skal det endres på! Vurdere å gi frisøren min fire tøyler til å gjør som hun vil, vi får se! Uansett, jeg håper dere får en superfin Mandag videre, så snakkes vi 💜

Liker

Kommentarer

odaulrikke
odaulrikke,
Så herlig at du har hatt en bra dag! 💛 og så spennende med håret, gleder meg til å se hva som eventuellt blir resultatet 😍det er alltid deilig med litt forandring.. selv klippet jeg meg kort ifjor, og jeg angrer ikke et sekund!
nouw.com/odaulrikke
ingridmarie
ingridmarie,
Lurer veldig på å klippe det kort jeg også, men hadde det kort for tre år siden, og angrett meg i hel. Men vi får se, jeg ender nok opp med brunt hår, slik som det ser ut nå, haha <3
nouw.com/ingridmarie
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh vad härligt med lite sol!! Här har vi varken sol eller snö... Bara ett tråkigt grått moln... Kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @ingridmarie098