planene mine for september

Tenkt at vi allerede er i september, hvor sykt er ikke det? Skulle ønske vi kunne levd i august et par måneder til, slik at jeg slipper ullen som allerede er på under buksa.. haha. Men, ny måned betyr nye mål, nye planer og ny motivasjon. Hvert fall for min del, inni mellom.

1. Det første jeg skal gjøre i september er å rydde rommet mitt. Det skal ikke lenger ligge klær på gulvet og alt skal være organisert. Skuffene skal ikke lenger inneholde ting som aldri blir brukt, det skal kastes eller gis bort. Jeg skal få skikkelig orden på sakene mine, og vite hvor alt er når jeg trenger det.

2. Litt samme som med ryddingen så skal jeg omorganisere i klesskapet. Sommerklærne skal nederst i skuffene og jeg skal legge strikke klær og tykke gensere i de øverste. Jeg skal henge opp det som blir aller mest brukt å gi bort alt som har lugget i over et år uten som ikke har blitt brukt. Det begynner å bli hau i skuffene, og da har jeg ikke begynt å handle høst klær enda en gang.

3. Jeg skal følge med på skal vi danse? og farmen! Det er ingenting jeg elsker høyere på tv skjermen enn disse to programmene her. Sånn utenom home and away, haha. Jeg gleder meg til å se hvem som vinner skal vi danse og håper på ordentlig romanse på farmen. En dag ser dere meg i begge deler, lover dere!

4. Jeg får besøk av min fremtidige kjæreste for første gang. Nå har vi faktisk vært "oss" i snart seks måneder, men han har jobbet hele sommeren hver eneste dag. Så jeg har vært hos han, nå er det endelig min tur til å være på hjemmebane og vise han alt jeg og Sveio har å by på. Gleder meg til å ikke bare snakke i telefonen med han lenger, det blir for 3-5 uker mellom hver gang vi ser hverandre.

5. Jeg skal vokse meg hos profesjonell for første gang! I dag skal jeg faktisk ta brasiliansk voks, jeg må innrømme at jeg gruer meg. Heldigvis er smerteterskelen min veldig høy, så jeg tåler mye. Det skal bli digg å ikke måtte barbere seg på lenge. Jeg føler meg alltid så fresh når jeg ikke har noe hår nedentil, selv om den eneste personen som får sett det utenom meg bor 6 timer med bil unna. Det er noe med det å bare være digg for seg selv også, haha.

6. Det er blitt så kaldt ute, at jeg fryser om jeg går ut uten ull. Derfor skal jeg bestille meg en tur til syden nå i september, som jeg drar på med min one and only i forhåpentligvis oktober. Bare tanken på sol og varme gir meg så mye motivasjon og glede i livet.

7. Jeg skal på epleslang og bake eplepai med de eplene. Selv om vi har epletre i hagen så er det noe eget med de man har jobba ekstra hardt for å få. Mens jeger på epleslang skal jeg snike med meg noen plommer også, det blir digg.

8. Jeg skal prøve å holde godteri spisingen til Lørdager, søtsuget mitt er ikke så stort lenger, men jeg er så enormt glad i godteri. Det skal bli mye frukt og bær spising for å ikke falle i godisfella. Wish me luck!

9. Det skal stemmes! Jeg har allerede fult inn stemmeseddelen min, flyttet på navnene jeg vil ha på og krysset på ordføreren jeg vil ha, nå må den bare leveres. Så har jeg lov til å klage på politikken de neste 4 årene, for jeg har gjort mitt for og få det som jeg vil.

10. Før sommeren var jeg skikkelig inn i treningen og var begynt å li litt sterk, jeg skal finne tilbake til den rutinen! Håper jeg får operert brystene mine fort, slik at jeg kan trene uten at de gjør vondt og ødelegger! Dette halv året her skal jeg blir skikkelig stek!

Har du noen planer for September?
xoxo

Liker

Kommentarer

Emiliebrevik,
Fine mål du har satt deg for September😊 jeg tar ting litt som det kommer, er så dårlig på og lage meg slike lister hehe! Den genseren så skikkelig god ut, gleder meg til å følge bloggen din videre!!
emiliebrevik.blogg.no
Cindyllb
Cindyllb,
Så fine september mål! Fine du!
nouw.com/cindyllb

Instagram @ingridmarie098