#NOUW30DAYCHALLENGE

Hallo vakreste!

Helt siden nouw lanserte 30 days challenge -konkurransen har jeg tenkt at jeg skal være med. Mitt eneste problem har vært at jeg er redd jeg ikke får tid til å fullføre. Men jeg har funnet ut at jeg ikke kan tenke slik, jeg er nødt til å prøve om jeg har lyst til å få til denne blogginga. Så nå hiver jeg meg ut i det, og krysser fingrene for at det skal gå, og om det ikke går. Da går det ikke.


MINE AMBISJONER FOR DE KOMMENDE 30 DAGENE

  • Komme ordentlig tilbake til bloggrutinen. Det har snart gått et år siden jeg blogget skikkelig over en lenger periode. Samme hvor hardt jeg har prøvd har jeg ikke fått til å sette meg ned med og skrive om dagen min.
  • Jeg skal planlegge innlegg og ikke bare slenge ut. Det har blitt alt for mye spontan blogging de gangen jeg har blogget og det vil jeg endre på. Jeg skal faktisk sette meg ned å planlegge, hva skal komme når, og hvordan skal jeg skrive. Hvilke bilder vil jeg bruke og hvem vil jeg skal lese?
  • Jeg skal bli flinkere til å ta bilder. For to år siden hadde jeg kameraet mitt med meg over alt, det lå i sekken når jeg var på skolen, hadde det med meg når jeg skulle til Eirik, om jeg skulle ut å spise, eller på ferie. Det var med meg samme hvor jeg gikk. Og nå, står det hjemme på kamerastativet og blir nesten ikke brukt. Time for sjerpings der ja!
  • Jeg skal lage mer sunn mat. Jeg har blitt flink å trene, veldig flink faktisk. Men jeg spiser enda like usunt som jeg gjorde før. Så denne måneden skal jeg endre spise og drikke –vanene mine.#NOUW30DAYCHALLENGE

So lets do this...

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Masse lykke til med nouw challengen 😊
nouw.com/tonevinningland

Instagram @ingridmarie098