mine planer for oktober

Det har tatt meg 17 dager, men vi er i oktober dere! Jeg er nok en av dem med de dølleste oktoberplanene, ingen halloweenparty, ingen syden turer, ingen eksamener å lese til. Jeg jobber enda med å finne ut hva jeg vil i livet. Men vi tar å hopper 17 dager tilbake i tid, og later som at oktober akkurat har startet. Jeg kan bare si med en gang, at ikke alt har gått helt etter planen, heldigvis har jeg enda noen uker til å gjøre det godt igjen.


Jeg skal en tur til Tønsberg og besøke ♥. Det begynner å bli en stund siden jeg var der sist, en og en halv måned tror jeg faktisk. Han har vært her en tur i mellomtiden, men bare i en lang helg. Synes det er så lenge å gå tre uker uten hverandre, jeg gleder meg til han ikke lenger skal slippe meg av på togstasjonen og vi må si “snakkes og tre-fire uker da”

Jeg skal melde meg inn på crossfit verftet i Haugesund. Det skal bli såå gøy å endelig komme ordentlig i gang med treningen igjen. Jeg skal fikse meg et par pt timer også, slik at jeg kan få hjelp til å spisse målene mine og finne øvelser som gjør at jeg når de uten så mange omveier.

Volleyball-laget jeg trener har sin første seriehelg i slutten av måneden. Det skal trenes volleyball, og jeg skal bruke mye av fritiden min på å finne øvelser, lære regler og bli best mulig trener for gutta.

Bloggen skal opp å nikke igjen. Jeg har sagt det før, men nå sier jeg det igjen. Gu som jeg har savna å blogge. Ta bilder, redigere dem, skrive tekster og dyrke meg selv på den måten. Jeg lærer så mye om meg selv av å gjøre det føler jeg. Så nå er det virkelig på tide å finne tilbake til lidenskapen og bare kjøre på 100%. Dette er jo noe jeg virkelig har lyst til.

Finne ut hva jeg vil studere! Eller i det minste komme meg noen skritt nærmere den riktige retningen. Nå er jeg veldig i tanke boksen på om jeg vil ta to fag på høyskolen Kristiania, på nett. Digital markedsføring, og salgsledelse. Men det er dyrt, og koster litt over 10000kroner for et fag. Så jeg skal lese meg litt mer opp på fagene og fremgangsmåten. Så får vi se hva jeg gjør.

Jeg skal finne frem høst-duftlysene mine. Det skal bli så deilig å sette seg under dyna, med varm kakao i koppen, fyr i duft lysene og regn utenfor. Jeg lever litt i håpet om ordentlig høststemning, krysser fingrene for at kanskje jeg får kjenne litt på den i år.

Rommet mitt skal ryddes, igjen. Jeg skjønner ikke hva som er greia, men samme hvor ryddig det blir når jeg rydder så blir det på en eller annen måte rotete igjen. Dette skal jeg finne ut av, og fikse. Det skal bli skikkelig ryddig og rent, bare gi meg noen uker så er jeg der.

Liker

Kommentarer

Instagram @ingridmarie098