Lykkerus

ÆHHH, DERE! Legen var nettopp inne å sa i fra om de siste blodprøvene jeg har tatt, og gjett hva! Medisinen jeg har fått de siste dagene fungerer! Jeg har nå fått ordentlig svar på hva som gjør at jeg har så lite blodplater og jeg vet hva som må til for at de skal stige igjen når kroppen har «spist» dem opp! Jeg er såå glad nå, dere aner ikke. Etter å ha slitt med dette i fire år, er det så sykt deilig å vite at det finnes noe som kan hjelpe meg.

Ikke mer neseblod som ikke vil stoppe, ikke mer blåmerker av ingenting, ikke mer blødninger i huden. Ikke mer konstant neseblod fra jeg våkner til lunsj.. for ja, jeg har flere ganger våknet og hatt blodsmak i munnen fordi jeg blør i nesa, en har ikke blødd så mye at det har rent ut. Det har bare blanda seg med resten som tar plass inni nesa, asj.. haha!

Jeg må jo selvfølgelig fortsette å ta blodprøven en gang i måneden, og jeg kommer aldri til og bli kvitt denne sykdommen, behandlingen må jeg gjennom flere ganger i løpet av livet. Men det gjør meg faktisk ingenting. For nå vet jeg hva som skal til for at alt skal bli bedre, noe som er suuuper deilig, dere aner ikke! Jeg husker ikke mye av hva legen sa, men jeg får et skriv med noe informasjon på senere. Om tre måneder skal jeg tilbake på ny kontroll for å se hvordan ting ligger ant, også tar vi det der fra. Nå har jeg tre dager igjen med behandling, men jeg får dra hjem på permisjon mellom kurene. Så i natt skal jeg få sove hjemme, endelig! Jeg har sovet på sykehuset tre netter nå, og har slitt med å sovne alle nettene, jeg har helt ærlig ikke sovna før to noen av nettene. Så det skal bli digg å komme hjem til min egen seng igjen!

Nå er livet deilig<3


Liker

Kommentarer

linnmariee
linnmariee,
God bedring!!❤️
nouw.com/linnmariee
ingridmarie
ingridmarie,
Tusen takk<3
nouw.com/ingridmarie

Instagram @ingridmarie098