leg day

Gooood morgen sunshines!

Jeg jukser litt i dag, i skrivende stund er klokken 23.15, men jeg skal skrive som om det er morgen og klokken er åtte. I morgen skal jeg på styremøte med 4H Hordaland, møtet er i Bergen et sted så jeg må derfor opp litt ekstra tidlig. Vi drar her i fra klokken ni, og kjøreturen tar ca. tre timer. Jeg vet ikke hvor lenge møtet varer, men håper det ikke varer så alt for lenge slik at jeg kanskje rekker en treningsøkt etter at jeg har kommet hjem.

Nå kommer "klokken er rett over åtte" delen:
Jeg var på trening på mandag, først en time spinning også en time med boothcamp. Spinningen var superdeilig, svetten rant og jeg kjente virkelig at jeg jobba. Boothcampen der i mot, ikke fult så deilig. Jeg sliter med en vond skulder, og da var ikke dette det lureste valget av time. Det gikk mye i planken, noe jeg ikke klarte så jeg holdt heller en oppreist situp, om det går ann å si? haha. I går hadde jeg tidenes leg day, hvor jeg kjøret 10x5 av alle øvelsene, uten om en, den var 50x5, men denne var ikke fult så krevende som de andre. Her pusha jeg meg til max på alt, i tillegg til at jeg før økten jogga 3km som oppvarming. Jeg tror jeg kjenner det i bena i dag. Det finner jeg ut om sånn typ 8 og en halv time når jeg er våken fra min dype søvn. Jeg kjenner jeg er gira på Bergen nå ass.

Haha, dette var faktisk litt kult, tror jeg skal begynne å blogge på kvelden litt oftere. Jeg synes det er så utrolig gøy når jeg kommer inn i den bloggrutinen. Alt jeg egentlig vil gjøre om dagene er å blogge. Uheldigvis for min del så er alt på hardiscen min sletta og jeg venter på at Charlotte skal overføre noen bilder. Eller se om hun får det til, for det sto dropboxen var full eller no. Så jeg har akkurat nå, ingen bilder å legge til i dette innlegget. Så jeg slenger med et gammelt bilde fra min tidligere blogg. Og ett hvor jeg spiser hvitløks pølse, bare fordi jeg tenker på hvor godt det hadde vært nå. Men nå er kameraet på lading og jeg skal ha det med meg i sekken i morgen, så skal jeg prøve å då tatt litt bilder. Litt selfies og sånt ;-) See you!

Liker

Kommentarer

Instagram @ingridmarie098