Hei igjen

Åj, hei. Hvor starter jeg nå? Det har snart gått 11 måneder siden sist jeg oppdaterte denne bloggen, og på de månedene har det skjedd mye. Jeg har hatt ordentlig kjærlighetssorg, mamma har hatt kreft, operert bort kreftsvulsten og blitt frisk. Jeg har dummet meg ut på skole søkingen, teit som jeg er. Jeg har kommet over kjærlighetssorgen, forelsket meg på ny i verdens fineste fyr. Bestemt meg for å ikke studere sykepleien høsten, men heller ta sjansen og studere foto. Det var hvert fall planen så får vi se hva jeg finner på.

Ubesluttsom som jeg er vet jeg fremdeles ikke hva jeg vil gjøre resten av livet, men vet jeg liker å skrive og ta bilder. Så jeg tenker og la min kreative sjel få utløp gjennom bloggen og youtube dette året. Virkelig satse!

Jeg har så mye å fortelle, for jeg har hatt det mest innholdsrike året i mitt liv det åre jeg har vært borte. Nye erfaringer som kan komme til nytte for andre, også trenger jeg noe å gjøre på når jeg ikke jobber nå som jeg slipper å lese til eksamener. Det er på tide å la blogg-lidenskapen min få skinne igjen!

xoxo

Liker

Kommentarer

Instagram @ingridmarie098