En måned uten godteri, chips og brus!

Hallabais folkens!

På torsdag fikk jeg varsel på mobilen at jeg kunne jeg spise godteri igjen! For en måned og fire dager siden bestemte jeg meg for at på den store sluttta dagen, 23. oktober skulle jeg holde meg borte fra godteri, chips og brus i en måned. Det gikk faktisk veldig bra å holde seg borte fra godteri og chips, men colaen slet jeg litt mer med. Jeg hadde abstinenser mandag kveld, første dagen jeg skulle klare å holde meg borte fra det, haha. Jeg hadde vondt i hele kroppen og kjente på trangen til å gå opp til brusautomaten og kjøpe cola, veldig sterkt, haha!

Når den første dagen var over gikk egentlig alt mye bedre, jeg kjente på trangen til å spise godteri og drikke brus i flere dager — de to første ukene… Etter å ha fult opp kroppen med sukker hver eneste dag over en lengre periode er det ikke merkelig at lysten blir så stor, kroppen blir jo faktisk avhengig. Målet mitt med godte stoppen var å bevise for meg selv at viljestyrken min ikke er så svak som jeg skal ha det til, i tillegg til at jeg kunne bruke opp mot 2-300 kroner på godteri, chips og brus i uken før stoppen.. Det blir mye for en folkehøyskole elev ass.

Når jeg prøver å kjenne etter hva som har forandret seg i kroppen min etter at jeg begynte på streiken innser jeg at magen min føles mindre tung. Jeg har ikke gått ned noe i vekt, men jeg føler at hele kroppen er lettere liksom. Magen er ikke så oppblåst og jeg kjenner så og si ikke trangen til å spise godteri lengre. Jeg har drukket tre glass cola etter at jeg ble ferdig med streiken på torsdag, og spist litt chips. Chipsen var faktisk en stor skuffelse, haha, så det skal nok ikke bli noe stort problem å holde seg borte fra det fremover. Jeg har ikke spist noe godteri, og kjenner helt ærlig ikke så veldig på trangen til å gjøre det heller. Så jeg tror jeg skal prøve å holde meg borte fra det frem til litt lengre ut i desember, det blir ikke ordentlig jul uten jule godterier så det må jeg nesten spise litt av, haha. Kjekke Eirik kom innom sykehuset med blomst, chips, Pepsi Max og donut på torsdag, da ble lykkerusen høy!

Liker

Kommentarer

Lnn91
Lnn91,
Så flink du er 😍😍 jeg hadde slitt med brusen, haha! Ellers hadde jeg klart det helt fint ☺
nouw.com/lnn91
ingridmarie
ingridmarie,
Det var brusen som var det verste å holde seg borte fra, kjente på trangen til og drikke det veldig lenge før det gav deg, haha! Men når jeg først var sikkelig i gang og telte ned dager og innså at jeg var kommet over halvveis var det ikke så vanskelig lengre<3
nouw.com/ingridmarie
Lnn91
Lnn91,
Vist jeg ikke har drikker brus i helgen så kommer plutselig suget på mandagen 😂😂
nouw.com/lnn91
Tinarodfjell
Tinarodfjell,
Så flink du er! 😃
nouw.com/tinarodfjell
ingridmarie
ingridmarie,
Det føles såå deilig, haha! 🍫
nouw.com/ingridmarie
sarah,
häligt bilder .... vad har hänt ..
www.klarahs.blogg.se

Instagram @ingridmarie098