Christmas eve - 2017

Karsten feiret sin første jul, jeg har spist så mye mat at dobbelhaka henger ut konstant og jeg klarer ikke lengre holde magen inne, haha! I år feiret vi jul sammen med farmor og bestefar hjemme hos oss. Vi feirer alltid jul hjemme, noe som er blitt en superkoselig tradisjon. Det er faktisk så deilig å ikke måtte sette seg i bilen med alle gavene våre etter å ha åpnet den, vi kan bare gå rett ned trappen å inn på rommet med det. Vi spiste pinnekjøtt, med store mengder kolerabistappe. Julemat er så alt for godt!

Som jeg koste meg denne kvelden! Julaften er liksom litt sånn at man går å gruer seg til den skal ta slutt. Samtidig som man vil åpne alt med en gang fordi man er så nysjerig på alle gavene. Jeg gleder meg alltid til første juledag, når julestrømpen henger oppe på stolen, det er nesten gøyere enn gavene på julaften, haha!

Karsten fikk godt med oppmerksomhet etter at gavene var åpna, tror nesten han nøt det litt. Han fant også ut at det var digg å ligge under juletreet, så der befant han seg når vi var lei av han, haha!

Liker

Kommentarer

odaulrikke
odaulrikke,
Åå, det ser ut som du har hatt en superkoselig julaften! ❤️ og så søt Karsten var da, så nusselig 😍 nyt romjulen fine
nouw.com/odaulrikke
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh så mysigt du verkar ha haft det!! <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @ingridmarie098