15 ting jeg skal gjøre i Desember

Pynte pepperkaker fra kiwi : Siden jeg går på folkehøyskole, og reiser ned igjen der på søndag må jeg være litt kreativ når det kommer til pyntingen i år. Så det blir nok pepperkaker fra kiwi med dr. oetker sin glasur på. Jeg må innrømme jeg gleder meg litt, det kan bli en egen sjarm i dette også!


Se flere julekalendere på tv enn det jeg gjore i fjor : i fjor var det så vidt jeg fulgte med på snøfall som gikk på barne tv, og jeg fikk heller ikke med meg unge Fleksnes.. Så i år skal jeg ta meg litt mer tid til å sette meg ned for og følge med på det. Med litt pepperkaker og kakao.


Pynte med lys på rommet : jeg har masse lys som ligger nede på rommet å venter på å bli hengt opp. Jeg skulle egentlig henge dem opp før Desember, men som mange sikker har fått med seg ble hjemreise turen liiitt lengre enn forventa. Men, bedre sent enn aldri!


Prøve meg på en vlogmas
: jeg lurer enda litt på denne, bloggen går så bra om dagene, vil jeg risikere å måtte legge bort 50% av arbeidet jeg gjør på bloggen for og rediger video? Hard one! Men om jeg bestemmer meg for å gjøre det, så blir det med at jeg slår sammen 4 og 4 dager hvert fall!


Gå med julesokkene mine : når jeg hadde besøk hjemmefra før jeg reiste hjem selv hadde gjengen med seg julesokker til meg, det er kanskje litt harry for min del, men jeg skal bruke dem! Let’s rock the harry this year!!


Bli ferdig med julegavene i god tid : Sa det samme i fjor, 22. desember stressa jeg meg i hel, for jeg hadde ikke handla alt jeg trengte.. Men i år skal jeg være ferdig med å planlegge alle julegavene i god tid. Jeg er allerede ferdig å planlegge de aller fleste, mangler bare Eirik og Charlotte faktisk.


Dra til Oslo på julemarked : jeg har siklet meg i hel over alle de fine bildene og blogginnleggene til flere av bloggerne er på nouw, jeg har alltid hatt så lyst til å dra på julemarkedet vinterland. OG I ÅR SKJER DET!! Æhh, jeg, Eirik og Morten reiser en tur opp til oslo om bare en uke faktisk. Da skal jeg dele de sykeste innleggene der fra, ahhh<3


Forhåpentligvis få til å dra på en julekonsert : Kurt Nilsen sin julekonsert i Kristiansand er utsolgt, begge to faktisk.. veldig trist, ettersom at jeg gledet meg så veldig til å dra. Men jeg skal nok finne meg noe annet bra. bare vent!


Drikke mye julebrus og spise mye godteri : jeg skal fulle opp kroppen med alt den måtte ønske. Selv om godte suget ikke er så sterkt lengre er det godt med litt sjokolade her og det, er du ikke enig?


Glede andre : Jeg skal passe på at alle rundt meg har det bra i Desember, samtidig som jeg også skal passe ekstra godt på meg selv.


Være superflink å ta alle tablettene mine : Jeg har en hel haug av tabletter jeg må ta fremover i hele Desember og Januar, med nedtrapping og oppfølging på legekontoret en gang i uka, mye styr, men jeg skal være flink.


Få julestemning : jeg har ikke hatt julestemning siden jeg var typ 9 år. Jeg husker jeg feiret jul sammen med søskenbarna mine fra Bergen, eller noen av dem. Og Robin fortalte meg at han heller ikke hadde julestemning. Jeg trodde det var noe galt med meg, men det viste seg at det var helt normalt og jeg sluttet å være redd for at jeg egentlig var død eller noe slik, haha.


Skrive julekort : De nemmeste skal få selvlagde julekort av meg i år, kanskje du er heldig?


BLOGGE MASSE : Dette gleder jeg meg til. Jeg har klart å blogge 2-3 ganger dagen nå mens jeg har vært hjemme og har som mål å opprettholde det når jeg kommer ned igjen på skolen. Målet mitt er å få være med på et nouw event etter jul, «hint hint» ;-) neida — joda..


Ta masse fine bilder : Jeg er så glad jeg har foto som hovedfag på folkehøyskolen, og jeg lærer så mye nytt av læreren vår Ingolf, han skal jeg utnytte kunnskapen til i Desember, slik at jeg kan bli enda flinkere selv også!

****

Jeg håper dere alle sammen får en så superfin Desember som overhode mulig<3

Liker

Kommentarer

Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Superhärliga punkter ju! 😍Verkar som du kommer få en riktigt rolig månad ! Kram
nouw.com/vägentillfriheten
MartinaOlsson,
Hej på dig! Jag tänkte bara passa på att tipsa dig om att den första luckan i min årliga julkalender nu är öppnad 😊 Och i den kan du vinna ett presentkort på 300kr hos Canvasbutik! Så är du sugen på att vara med och tävla är det bara att klicka på länken nedan 😊 https://martinaolsson.myshowroom.se/72145/julkalender-lucka-1-6/
martinaolsson.myshowroom.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh så bra punkter!! Hoppas du får en riktigt fantastisk månad!! <3
nouw.com/matildaberlin
odaulrikke
odaulrikke,
Det høres helt fantastisk ut - håper desember blir minst like fin som det du har planlagt! ❤️og håper du finner en julekonsert du kan gå på - konserter generellt er jo aldri feil! Btw, vil du dele et par fototips her på bloggen? Det hadde vært så gøy, og er også noe jeg ønsker å bli bedre på!
nouw.com/odaulrikke

Instagram @ingridmarie098