10 ting jeg vil savne når jeg flytter hjemme fra

HALLA!
Om få timer flytter jeg til Søgne for å gå et år på folkehøyskole, her har dere 10 ting jeg vil savne når jeg flytter hjemmefra:

  • Familien, den gode gangen bestående av Mamma, Pappa, Fie og Marty. Ingen tvil om at jeg er avhengig av dem ass. Gleder meg allerede til jeg er hjemme igjen for å henge med dem, spise masse god mat og se på tv til langt på natt. Love, love, love<3

  • Kunne lage min egen mat når jeg vil. Jeg er alt for glad i å lage spontanmat. Plutselig frister det med sjokolade kjeks, vel da lager jeg sjokoladekjeks. Havregrøt med brunost har blitt en stor favoritt å lage, i tillegg til at jeg er en små spiser og spiser hele døgnet. Jeg steker meg gjerne en pizza til kvelds og spiser typ tre stykker så gir jeg resten til pappa, haha.

  • Max, Rita, Gucci og Karsten. Max som er den peneste, kuleste og snilleste pusekatten i hele verden og Rita og co + en hel haug kaniner til jeg ikke orker å ramse opp (8) som er de søteste kaninene jeg vet om. Max og Rita troner nok på toppen, de vil bli høyt savnet. I tillegg til at Rita snart på bebiser, det er trist å ikke få kose med dem når de er små..

  • Å ha mitt helt eget rom. Altså, jeg gleder meg som bare det til å dele rom med noen, men jeg er rimelig sikker på at jeg kommer til å savne å kunne være alene og se på videoer uten ørepropper og ha det så rotete jeg vil. Men det skal gå fint!

  • Å fise når jeg må. Jeg kan umulig være den enste som får luft i magen når jeg er nervøs? Magen min rumler som bare hjuling og det er ingenting annet jeg kan gjøre med det enn å få ut luften. Og jeg kan ikke akkurat fise når jeg vil når jeg deler rom med en annen. I tillegg til at det mest sannsynlig er folk rundt overalt store deler av døgnet, men jeg skal finne en måte.
  • Å finne det jeg trenger i skapet samme hva det måtte være. Altså her hjemme har vi ALT jeg måtte trenge til en hver tid. Jeg kom ikke på noe eksempel nå i farta, men du skjønner tegninga. Jeg må snart innse at ting ikke dukker opp på magisk vis..

  • Kjersti Sofies hvite neglelakk jeg legger under hennes rosa neglelakk. Altså, jeg har ikke mye neglelakk selv så jeg går i skuffen til min bebisiss for å finne noe pent å ta på tåneglene. Og jeg har funnet det perfekte, men det skal jeg ikke ta med til Søgne, så jeg skal fjerne den gamle lakken jeg har på også legge på ny så fort jeg er ferdig med dette innlegget.

  • Min egen døgnrytme. Når jeg skal dele rom med en annen person blir jeg nødt til å ta hensyn til hennes søvn behov og kan ikke lenger sitte oppe med macen i fanget til langt på natt. Men igjen, det skal gå fint.

  • Pappas dårlige vitser, det er ikke tvil om at pappa til tider har de dårligste spøkene i hjemmet, altså verre enn mine og Arne Martin sine, haha!

  • Min egen dusj. Det er ingen tvil i verden på at familien Helland har det beste dusjhodet av alle. Vannet treffer perfekt og er ikke for hardt og ikke for slapt. Jeg har dusja i så mange dusjer hvor det enten er alt for kraftig stråle og det gjør vondt å bli truffet av den, eller hvor strålen er så slapp at du må helt under dusjhodet for å i det hele tatt få noe vann på deg.


Liker

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh vad kul att läsa!! =)
nouw.com/matildaberlin
amandassofi
amandassofi,
Så roligt att läsa!
nouw.com/amandassofi

Instagram @ingridmarie098