10 mål for 2018

Ta vare på min egen kropp: dette skulle jeg gjøre i 2017 også, men det gikk ikke helt som jeg hadde håpet, haha! Jeg spiste alt for mye usunn mat, trente litt i perioder, men det var så langt i fra bra nok. Jeg drakk alt for lite vann og litt for mye brus. I år skal jeg ikke spise godteri med mindre jeg er på ferie, da er det lov. Jeg skal holde meg borte fra alkohol, brus, kaker, godteri og alt for usunne kjekser. Til nå går det veldig fint, så dette skal jeg nok klare helt fint!


Spare mer: Jeg har planlagt to turer i sommer, en med Eirik og en med Eirik og Kjersti Sofie. Håper virkelig jeg klarer å spare nok penger så jeg får råd til begge to. Jeg skal bruke mindre penger på klær og etter sommeren blir jeg nødt til å lage meg et skikkelig budsjett. Da skal jeg flytte i egen leilighet og må betale leie, mat, treningssenter og alt voksen ting selv. Jeg skal også skaffe meg jobb for å få litt ekstra i lommeboka.


Finne ut hva jeg vil i livet:
Altså, hard one. Jeg vet ikke hva jeg vil etter sommeren, samme hvor mye jeg leser om studier klarer jeg ikke bestemme meg for hva som passer meg best. Jeg har begynt å vurdere om jeg skal finne meg no et års studium, fordi jeg er så redd for og velge feil. Dette er skumlere enn jeg hadde sett for meg. Men jeg krysser fingrene for at jeg snart finner ut av hva jeg virkelig vil.


Bli vegetarianer eller pesketarianer: Jeg har tenkt på det ganske lenge, men jeg føler det å bli vegetarianer er noe som krever planlegging. Nå skal jeg lese meg opp på hva som kan spises og ikke spises også ser vi hvor lang tid det tar før jeg tørr å sette vegetar drømmen ut i liv, haha. Jeg skal hvert fall bli det i løpet av 2018, så får vi se om det er noe for meg eller ikke.

Få 10 nye venner: Det er ikke å legge skjul på at jeg har et problem med å få skikkelig gode venner. Jeg har ikke knekt den koden på en måte. Jeg har hatt dette problemet helt siden ungdomsskolen, og er ganske sikker på hva det kommer av. Men i år skal jeg klare å få meg en vennegjeng som jeg kan spise pizza med en fredagskveld, drikke kaffe med søndagsmorgen og dra på tur med.

Klare å holde bloggingen vedlike: Jeg har blogget siden 2014, som i år blir 4 år. Jeg har vært mye av og på, men i år er målet og bare være på. Jeg elsker å ta bilder, og er utrolig glad i og skrive og dele. Jeg har ikke delt så mye av meg selv på privat fronten, men gleder meg faktisk til å gjøre det også. Jeg har opplevd en del som jeg har kommet med ut av, som jeg vet kan hjelpe andre. Det er vanskelig å forklare, but you get it, haha.

Lære meg å spille piano: En livs lang drøm skal bli virkelighet. Jeg har inngått en avtale med Eirik, om at han skal lære meg å spille piano. Alt jeg må gjøre er å finne sanger jeg har lyst og lære meg, men jeg er litt treg av meg akkurat der ass.

Lære meg spansk: Eller pusse opp på spansken fra ungdomsskolen. Jeg er faktisk allerede godt i gang, jeg har lastet ned duolingo appen og har i dag fullført min 6. dag på streaken. Såå i morgen har jeg holdt på i en uke!

Finne ut mer om meg selv: Når jeg tenker over det, så kjenner jeg meg selv alt for dårlig. Eller, jeg vet hvem jeg selv er, men samtidig ikke, om det gir mening. Jeg skal fordype meg i mitt eget hode, skrive og finne ut.

Nyte livet: Jeg skal reise mye, oppleve mye, jobbe for å tjene penger til og reise. Vise de jeg er glad i at jeg er glad i dem. Spise mye frukt og gå mye på tur. Jobbe enda mer med viljestyrken min, noe som jeg har jobbet med en god stund og jeg må si, at jeg har gjort en veldig god jobb akkurat der, haha. Yes, livet skal nytes, jeg har bare ikke helt funnet ut hvordan, haha!


Liker

Kommentarer

theamariel
theamariel,

lykke til med målene! <3

nouw.com/theamariel
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
åh vilka bra mål finis! heja dig 💗
nouw.com/vägentillfriheten
Matildaberlin
Matildaberlin,

Men ÅHHHH! Verkligen så himla bra mål! Heja dig fining <3

nouw.com/matildaberlin
odaulrikke
odaulrikke,

Det låter som utrolig bra mål, og jeg ønsker deg masse lykke til med alt! Jeg heier på deg, og det skal bli så spennende å følge deg videre dette året 😃sender deg masse klemmer <3

nouw.com/odaulrikke

Instagram @ingridmarie098