Vardag m.m

Hej, det har ekat lite tomt här. Jag som hade tänkt köra hårt på den här bloggen nu, men det kommer hela tiden annat som jag prioriterar före. Nu har barnen varit sjuka från och till i flera veckor, så jag har inte haft extra energi.. men snart... 😉😉

Likes

Comments

Hej. Ni har säkert alla hört om bananplättar, och testat på. Det finns ju hur många olika recept som helst. Jag brukar testa lite olika. Idag lagade jag bananplättar till lunch. De är så goda och funkar lika bra som morgonmål, mellanmål eller kvällsmat. Vi äter dom som dom är eller lägger lite frusna bär på. Nam Nam.

Mitt recept på bananplättar. (ca.6 stora)

2 mogna bananer
6 ägg
ca. 1 dl havregryn
ca. 0,5 dl havremjölk
1 msk psylliumfröskal
mixa allt med stavmixer

* steker i kokosolja om ja ska ha helt mjölkfritt, men mina barn klarar av vanligt smör, så använder oftast det.

Likes

Comments

Vardag m.m

Hej och välkommen till min enkla blogg. Jag har de senaste åren kämpat med allergi barn, och har provat mig fram med många olika recept. Jag har faktiskt börjat tycka om att testa en massa olika, och jag tycker det är roligt. Tiden finns ju inte alltid med fyra små i huset. Jag kommer först och främst att dela med mig av olika recept, men även annat när det handlar om hälsan. Jag brinner för välmående. Jag är kanske inte den sportigaste själv, men jag försöker. Men den här bloggen handlar inte om träning, utan om mat. Jag tror knappast det kommer ett inlägg varje dag, kanske med tiden, men nu först tar jag det relativt lugnt. Hoppas ni kikar in och att ni tycker om min blogg.

Likes

Comments