Hejsan! Idag tänkte jag göra en ”review” på en bryn/ögonfrans färgningsprodukt från depend. ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️(bilden överst)

Steg 1 var att tvätta fransarna och brynen, och efter det tar man en skydsgel på ögonlocken, under ögonen och runt brynen. Den ska skydda från att man får färgen på huden utanför brynen.

Steg 2 är att fästa skyddspapper under ögonen så att du skyddar huden (valfritt, jag gjorde det inte)

Steg 3 är att du fuktar topsen med aktivatorvätskan och applicerar på fransarna och huden, gör det två gånger så att brynen/fransarna är genomblöta. Låt det sitta i 2 minuter.

Steg 4 fördela en klick färggele jämt på mascaraborsten och applicera direkt på fransarna och brynen. Var försiktig så att du bara applicerar gelén på hårstråna och inte huden, färgningen börjar direkt när du har applicerat gelén. Kamma igenom hårstråna så att du får gelén överallt. Vänta 30 sekunder och skölj därefter bort resterna av färgen på fransarna/brynen. Därefter är du klar.

Jag är faktiskt väldigt nöjd över resultatet, jag gjorde på både fransarna och brynen och det såg väldigt bra ut. Färgningen kommer hålla i 1 till 2 månader och jag skulle absolut rekommendera denhär produkten till andra. Det enda problemet var att det var ganska svårt att applicera färgen. Men man lär sig nog efter ett tag. Denna produkt får 4 av 5 stjärnor. För och efter bild kommer lite längre ned.(Om ni är känsliga mot t.ex ansiktsmasker och sådant prova då att ta lite av färgen på handen och vänta ett tag, om ni inte skulle få en reaktion så borde det vara fine att använda. Men om ni skulle få en reaktion på ansiktet så måste ni tvätta bort det så fort som möjligt! Om det fortsätter att irritera eller svullna upp borde man kontakta vårdcentralen! Samma sak gäller om ni har fått färgen i ögonen. Då tar ni vatten och sköljer rent ögonen så fort som möjligt, om era ögon blir irriterande ett tag efter färgning borde ni också kontakta vårdcentral)

Xoxo /ingrid💞

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, sorry att jag inte bloggade igår men jag var så trött så att jag somnade på en gång! Men igår efter skolan var jag med Julia (@julianeuman, checka hennes blogg!) men iallafall så tog vi sjukt massa bilder och dem flesta vart superbra!!
Men idag har jag varit i skolan och så har jag tränat fotboll med mitt lag och damlaget.
Och jag är superduper glad för att jag har såpass många som läser min blogg, det är ju inte jätte många men jag blir ändå glad för att många läser mina inlägg!! Och jag har en fråga till er. Vad vill ni att jag ska blogga om, för jag tycker att det blir lite tråkigt när jag bara skriver om mina dagar. Vill ni att jag ska ha något slags tema i en vecka eller vill ni ha tips om smink, mat eller kläder. Kontakta mig gärna på instagram, Snapchat, email eller i kommentarerna så blir jag superglad💞💞

Snapchat: ingridjonssson
Instagram: Ingridsj0nsson
Email: coolaninni@icloud.com

X
oxo /Ingrid 💞

Likes

Comments

Hejsan alla! innan jag börjar skriva om skolan så vill jag säga lite andra saker.
Jag har varit så sjukt trött dem senaste dagarna, jag vet inte om det beror på skolan, hur jag mår psykiskt eller om det kan vara min förkylning som gör att jag känner mig såpass trött.

Min dag började med att jag vaknade kl 05.30, och jag vet att många undrar varför jag vaknar så tidigt. Det är för att jag inte gillar att stressa haha.
När jag hade gjort mig iordning åt jag en snabb frukost sen åkte jag till skolan.
Skoldagen slutade 14.30 och då fick jag skjuts hem på cykeln av min kompis.
När jag kom hem så skulle jag egentligen fixa mig inför fotbollsträningen men eftersom att jag är väldigt förkyld och har ont i halsen så gick jag en halvtimmas promenad bara för att hålla igång. Efter det kom jag hem och städade lite sen så kollade jag lite på Netflix och sen var det dags för middag.
Det blev pyttipanna och den var väl helt okej.
Senare ikväll ska jag kolla på Hollywood fruarna men annars så händer det inget mer speciellt ❤️
Xoxo /Ingrid 💞

Likes

Comments

Hejsan alla! Idag så hade jag orientering som första lektion (jag hatar orientering), vilket betydde att jag behövde packa idrottsväska.
Men iallafall, jag slutade 15.30 så efter skolan åkte jag hem och eftersom att jag inte har träning idag så gick jag en promenad och när jag endå var ute så passade jag på att ta lite bilder. Sen efter det åkte jag och pappa till Willys och köpte mat. Sen när jag kom hem så var det dags för middag, det blev bara något lätt så jag gjorde omelett och massa grönsaker. Men nu gör jag inget speciellt men om ett tag måste jag plugga lite. Jag måste också göra klart min tyska text och min no rapport. Men det var allt för idag!
Jag hoppas att ni gillar mina inlägg för att jag tycker verkligen att detta är superkul💞
Xoxo /Ingrid!

Likes

Comments

Hejsan alla! Den här dagen har varit väldigt stressig. Först gick jag upp klockan 9 och gjorde mig iordning för match för att vi hade samling 10. Sen när vårar lag hade värmt upp och var klara för att spela kom inte domaren för att han hade försovit sig.
Så att då fick en av spelarnas pappa hoppa in som domare. Första halvleken spelade vi väldigt bra men på andra tappade vi det. (3-1 till motståndarna). Matchen gick dock inte så bra för mig, men jag tar igen det nästa gång.
Senare efter matchen hade jag 1 timme på mig att duscha och fixa mig, för att jag skulle fira farmors 70 års dag kl 2. Jag var oss farmor och träffade släkt och kompisar, jag lekte väldigt mycket med mitt kusinbarn när jag var där.
Och sen åkte jag hem vid halv 7 så jag var där väldigt länge. Så att nu är jag jätte trött och jag kommer gå och lägga mig strax!
Xoxo / Ingrid!

Likes

Comments

Hejsan alla!
Detta är ju mitt första blogginlägg så jag tänkte berätta lite om mig själv.
Jag heter Ingrid Jonsson, är 14 år och går i 8:an. Jag älskar fotboll och att träna, det är något jag gör väldigt ofta. Jag gillar också att vara med vänner och familj.
Jag bor i ett hus med min mamma, pappa och syster.
Det var lite kort om mig men aja. Jag kommer uppdatera bloggen iaf en gång i veckan 💞

Xoxo /Ingrid

Likes

Comments