Header

Jag hade ju en ny som jag hade gjort på improveme.se. Men den gick "sönder" eller asså typ slutade fungera så jag har nu denna! Ingridhedstroms.Devote.se ♡
Men jag kommer INTE radera denna för det har varit den bästa och den första bra jag hade innan devotes. Älskar er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tisdag måste ha varit den värsta dagen denna vecka, inte för att jag vet hur onsdag, torsdag eller fredag kommer se ut men såhär länge är tisdag bara "neeeejj"! Jag har spenderar tisdagen med dessa underbara människor (som alltid), det är ju bra men vi kommer till det värsta senare.
Vi har kollat på tv, hoppat och brottats ner varann, fast på skoj då, det är nog bara för vi inte är så mogna än haha och för att det finns en sån stor frestande soffa i vårt rum på klubben man bara kan göra det på.
Det värsta med denna dagen har varit att min hosta håller igång, igen... Den slutade igår men nu kommer den tillbaka, men det är nog för jag har varit tyst hela dan igår hemma men nu var jag i skolan såklart och då pratar man väl ganska mycket antar jag. Och att idrotten, jag fick inte vara med på grund att jag varit förkyld, rejält i en vecka innan. Annars var nog dagen helt ok.
Och juste, jag vill tipsa om en produkt jag gillat/älskaaaat väldigt länge under 2014-2015. Det är en ögonkräm man applicerar under ögonen och lite längre ner, den minskar helt enkelt mörka ringar väldigt bra, och den gör huden runt ögonen finare och renare, på mig iallafall och det är det den går ut på då, haha. Den kommer ifrån Benefit och jag antar att man bara kan köpa den på nån basic sminkaffär, eller på nätet. Jag fick den i glossybox och den skulle ta och komma ut snart. Skulle behöva en ny, min är nästan slut!! Jobbigt.! Men det var bara den.
Vad har ni haft för er? Kommentera gärna

​Puss

Likes

CommentsVet ni vad? Jag tänkte ta upp det här även fast det inte är höst eller ens nära att bli höst, men jag har tänkt, tyckt, trixat och fixat ihop några outfits till alla/er här. (Vissa outfits är från internet, dem andra har jag gjort eget).
Hoppas ni gillade tipsen!
Puss och kram
// You know what? I was going to bring it up here even though it is not autumn or even close to becoming the fall, but I've been thinking, thought, trixat and fixed together some outfits for all/you here. some outfits from the internet, those others I have done myself. Hope you liked the tips!
Kisses and
 ​hugs

Likes

Comments

Okej, okej, va? Okej.
Helt sjukt, en helt jävla sjuk grej fick jag reda på nu. Asså jag bara va? Men guud vaaa kuuuul.
Jag har alltid drömt om att bli modell, även fast jag inte är jätte lång eller jätte smal, jag är bra enligt mig själv, har en bra storlek. M"en kom till saken då!!" Tänker ni nu, och ja. Nu.
Nellie Berntsson jobbar som modell för Tessie / Tessieshop.se. Man har nu chansen att tävla om att få träffa Nellie Berntsson och bli modell med henne för en dag hos Tessie. Man blir sminkad och klädd av en makeup-artist och sedan fotad till shopen. Hur cool va??
Jag tävlar och ni hittar mer info hos nellieberntsson.se
Om
gg!! Puuss


Likes

Comments

*Inte sponsrat*

Jag har många kläder köpta från Lager 157. Känner ni till Lager 157? Det är en shop/butik med massa fint. Det är en shop med massor med unika, basic och tuffare kläder. Där finns många söta toppar, många tjockare tröjor, men basic skolkläder och allt är jätte snyggt kan jag säga.

Bland annat dem här tröjorna har jag från Lager 157.. Det är först en brun grå tröja med trycket Bondelid, ifrån Bondelid. Super snygg till skolan. Den andra är en topp som är lite kortare men lite mer detaljer och volanger längst ner. Den är mörkblå och långärmad och den kan man bära närsomhelst.

pusss

Likes

Comments

Ringar, har ni egentligen tänkt på hur mycket dem kan fixa en outfit så snabbt.
Och hur många man kan ha? Det är om man egentligen tänker efter så är det är sjukt, små eller en stor ring kan fixa så att alla sina kläder ser bättre ut, eller vad man vill. Så fint +.

Halsband gör allt, allt som man inte kan göra själv. Dem piffar upp hela jävla outfiten, med ett stort halsband till ett basic linne eller en basic klänning/tröja blir det så snyggt. Har ni tänkt på det? Det blir super snyggt. Först har man kanske bara ett litet vitt linne sedan tar man på ett stort maffigt halsband, det blir grate, asså så snyggt! ;)

Maffiga smycken - https://smyckendahls.se annars kan man bara gå på stan! 

Likes

Comments

Som ni vet skrev jag ett inlägg som er hette "Alla är bra på sitt eget sätt" eller nåt sånt. Men jag har nu bytt namn till "Du är du" för det lät bättre om jag ska skriva delar som jag nu ska i det inlägget, så första var del 1, och detta är nu del 2. Jag tycker fortfarande/alltid alla klagar över sig själva och vill vara som andra, vissa blir mobbade och retade för att dem tänker som dem vill, och det tänker jag skriva om just nu, så vi kör.

När jag går till skolan varje morgon och träffar på någon jag känner så är det första dem säger "Jag är så tjock, du är mycket finare"/"Jag vill se ut som henne". Det tycker jag nu börjar bli lite irriterande. Jag menar, tänk er att varje dag så kommer någon fram och börjar klaga på sig själv om och om igen, man kan ju inte liksom göra nåt åt hur man tänker eller hur man ser ut direkt.

"Och jag tycker alla ni borde läsa dem hör delarna för dem handlar om hur man borde tänka, hur mobbare tänker och varför dem mobbar och hur ni ska tänka. 

​Hur borde man tänka, ta inte åt dig och hur mobbare tänker. 
Det finns inget man ska tänka, utan man tänker ju som man vill, men - om någon mobbar dig för hur du ser ut, vad du heter, eller vad du tänker så tänk bara att dem kan vara avundsjuka på dig, eller så är det oftast så att dem som mobbar inte mår så bra, och att dem vill mobba för att få andra att må dåligt precis som dem själva.
Det är oftast så med personer som mobbar att dem inte riktigt tänker helt klart, dem tänker att dem vill få andra att må dåligt, att dem vill att man inte ska tycka om sig själv, men det är baaaraa skit, asså skit, vem fan vill göra så någon annan inte tycker om sig själv eller börjar tänka att "jag är så ful, jag hatar mig själv. Ingen gillar mig", liksom vem? Jag blir så jävla arg på folk som gör det.. Asså helt sjukt hur man gör så bara för att man själv inte mår så bra, kan man inte bara försöka hjälpa sig själv så att man kan må bra?, gå till en psykolog och prata om sina problem så man kanske kan tänka lite klarare istället? För ingen vill verkligen bli retad eller mobbad och tro att man är så dålig, för att en annan säger så till dig för att den inte mår bra eller så. 
Men det man ska tänka om man blir mobbad är att dem som pratar med dig om att du är så ful och kanske konstig och bara en jävel, sluta tro på det, ta inte åt dig. För som ni nu vet säger dem bara så för att dem vill att du ska tro och tycka det, för att du ska må dåligt. Men det är ju absolut inte sant, jag lovar att alla ni, alla är fina, fina och braa som dem är! Era namn är fina.
Killar i min klass har tidigare retat andra för deras namn, det är så löjligt asså jag spyyr, dem tror att dem är så coola och att alla ska fasta till dem men asså nej nej, ingen vill vara med någon som inte är bra eller absolut inte snäll. Och ni är jätte fina jag lovarr, alla är, i alla färger, i alla hår, i alla ögon, i alla namn, alla är fina alla är bra. Dem ska fan lär​​​​a sig att det dem gör e skit, asså skit.

​Varför vill man förändras och tänka som andra?
Jo för att man tycker alla andra är fina och inte du, men alla är ju fina som jag sa nyss. Allllaaaa är verkligen fina. Nu skriver jag inte bara så för att ni ska må bra, utan för att jag tycker verkligen alla är fina, ingen är finast, alla är fina, och med alla menar jag såklart alla som oxå är duuu!
Man tänker oftast att "jag måste tänka som henne för hon tycker alla om och då kanske jag oxå blir omtyckt" men liksom ärligt? Jag tror faktiskt att du oxå är omtyckt, så omtyckt, vissa vill kanske inte ens släppa dig för dem tycker om dig så mkt, hon tänker inte rätt, inte du heller, alla tänker olika och inget är rätt, eller fel!
Bara för att många håller med henne så kanske dem oxå håller med dig, men inte säger det eftersom dem tror hon kanske är coolast och så, men alla är la lika coola va? Så säg vad du tycker för att du har säkert oxå nåt bra att säga, och då kan man ju vänta sig, då dem som blir mobbad att bli mobbad, men liksom som jag sa, dem mobbar bara för skit, jag fattar inte varför dem egentligen mobbar. Men du tycker vad du tycker och det är bra! Hennes är oxå bra, men det är din oxå så det är inte bara hon som säger bra saker.
Du kan inte förändras så! Du tänker och ser ut som du gör, och det kan du ju nu inte förändra, eftersom att du är du. Jag tycker inte det är kul när vissa klagar om att dem är så fula men jag tycker inte nån är ful.
------------------------------------------------------
Nu är denna del slut, hoppas ni tyckte den var bra!

​puss

Likes

Comments

Heej! Efter allt stå hej som hände på dagen idag så handlade vi bara lite mat och hårprodukter som Balsam m.m. Jag kollade på och sedan köpte två balsam, eftersom jag nu börjar med balsam metoden. Ena är ett Eldorado Balsam för normalt hår, och andra ett från Garnier som doftade honung, och båda dem var tipsade för balsammetoden, men så kommer det sig att jag läste att det ena balsamet det från Eldorado inte var godkänt för balsammetoden och jag blev jätte arg och visste inte vad jag skulle göra, så köp inte det!
Men nu har jag bestämt mig, eftersom att jag bara har tvättat håret med balsam 1 enstaka gång så kan jag väl ge upp? Jag vill inte strula med balsam och det finns så många andra bra schampon här som inte innehåller de 3 sakerna som är dåligt för håret och får det torrt, så jag ger nog upp, och ett minus för balsammetoden är att håret kan torka snabbare för vissa hårsorter/personers hår, så jag tänker nog sluta och köra på sånt bra schampo. Eller?
Pusss

Likes

Comments

Idag har jag och mamis varit på Gränby och shoppat lite till på Rean.
Jag köpte en tröja/kofta för 299 kr, Gina Tricot, ett par svarta skor för 299 kr inne på Din sko.
Pads/topps för 15 kr st från Clas Ohlsson.
Och som ni vet (jag visar den i denna video iaf fast jag köpte den förut) så en Real Techniques borste för 119 kr, H&M.
Videon är uppe på Youtube så kolla gärna!
Ni kan även se videon längst ner i inlägget.

Likes

Comments

När man inte vet vad man ska tycka o tänka för att vissa kompisar vill så och andra så, och att alla "måste" passa in känner man sig så förvirrad och inte vågar säga sina tankar. 

Alla vill ju passa in med kompisarna som är coola eller inte, men jag tycker alla är det.. Men iaf - alla vill passa in med dem andra och ingen tycker att dem själva passar in, dem tycker aldrig att man kan bli "en sån", men det är bara det att det där är skit, som ni som tänker så bara fått i skallen, som en gång varit jag, - men eftersom att ALLA, ALLA passar in.

Ni kanske tror att "nej jag är inte en sån, men jag måste bli en" men det är fel för ni alla är ju redan sånna, alla är nån sorts av dem "coola", liksom ingen är ocool. Vissa kanske ni tycker är coola för att dem får alla killar, för att vissa har coolast kläder, vissa kanske har massa smink eller som alla gillar. Meeen - alla är "coola" och bra som dem är. Ingen är prefekt. Inte hon som alla gillar, inte han som får alla tjejer, inte hon som alltid har smink..

NEEEEJ, alla är bra som dem är och ingen kan verkligen bli perfekt. Ni kan tycka att kanske hon där med snygga ansiktet är perfekt, men... - hon är inte det, du är inte heller det, ingen eftersom att "en perfekt" är någon som ALLA vill vara eller alla älskar och alla kollar på och alla vill ha henne, men jag lovarr sooo much att det finns några som vill ha henne, och oxå som vill ha dig. Hon får inte alla efter sig. Inte du eller han heller. Alla är bra på sitt eget sätt, ingen är lik någon annan. Så tänk positivt att du e bra som du är, alla går inte efter henne, några bara, och några efter dig.

Det är inte rättvist men alla är jätte fina, jätte coola, och jätte bra på sitt eget sätt. Jag lärde mig det när jag bara satt och hängde för att hon var finare än mig, meen jag kom på att många tycker jag oxå är fin - liksom jag är bra på mitt sätt. Då sa jag att jag skulle rycka upp mig eftersom jag ändå är jätte fin och bra, som henne och alla andra.

Bara för att du tycker hon är finare än dig så betyder det inte att alla andra oxå tycker det. Sluta klaga på dig själv, tänk posetivt att du är bra och super fin som due. Alla är fina som dem är! Alla är bra på sitt eget sätt!!

Kram ♡

Likes

Comments