Det beste med høsten

-Høstmote

Høsten er helt klart min favoritt tid når det kommer til mote. Elsker så og si alt i butikkene. Strikkegensere er også ganske fantastisk, ikke nødvendigvis på grunn av utseendet, men fordi det er deilig å pakke seg inn.

-Fargene

Fargene på både klær og natur <3 Veldig fint å se på, og å fotografere.

-Ikke mer veps

Veps irriterer meg hele sommeren, er ganske redd de. Derfor er det alltid supert når det blir så kaldt ute at de forsvinner. Gleder meg ofte til høsten kun av den grunn.

-Unnskyldning for å sitte inne

Når det regner og blåser har man en god unnskyldning for å sitte inne under teppet og se på serier. Om sommeren forventes det at man må ut hele tiden, men noen ganger er det fint å bare slappe av på sofaen.

-Mørkt på kvelden

Altså jeg skulle egentlig ønske det var like lyst som om sommeren hele året. (Mest fordi jeg da hadde hatt flere timer på meg til å ta bilder, haha) Men jeg må innrømme at det er litt digg at det faktisk føles ut som om det har vært kveld en stund når hodet treffer puta.

-Te og kakao

Drakk tre kopper te her om dagen, kun fordi jeg følte på høststemningen.

-Kaldt om natten

Det verste med sommeren er at det ofte er så varmt at jeg ligger i flere timer før jeg klarer å sovne.

-Det nærmer seg jul

Begynner alltid å glede meg til jul i sånn september/oktober. Elsker å planlegge julegaver osv.. Gleder meg spesielt i år. Nå som jeg bor så langt unna blir det ekstra koselig å komme hjem til familien til jul.

Hva liker du best med høsten?

#nouwinspiration #høst #nouwblogger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229