Musik har altid været det som har gjort mig glad på de går kedelige dage. Jeg elsker næsten alle genre inde for musik, men hælder nok mest til pop. Min yndlings sanger er Justin Bieber, jeg har været til hans koncert i Hamburg og ser frem til at se ham igen d. 5. Juni 2017. Mig og min veninde har fået golden circle billetter! Det bliver helt vildt.

Jeg har siden 4. klasse spillet på saxofon. Jeg elsker at spille musik i det hele taget og spiller også tit klaver med min lillesøster. Hvis man spiller musik, føler jeg, at man har et helt tæt bånd. Det er fantastisk.

-

Bye bye

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej derude.

Mig og min familie har efterhånden været en del steder i verden. Jeg tænkte det ville være super fedt med noget inspiration, så jeg vil fortælle om mine yndlingssteder i verden.
Jeg kan ikke komme udenom, at USA helt klart er et af de steder i verden som jeg altid gerne vil tilbage til. Jeg har været i USA 3 gange og alle har været super dejlige ture. Man kan jo lave alt i USA, det er ligesom de film man ser i fjernsynet. En af de ting jeg husker bedst er Universal Studios Orlando, det er helt vildt sjovt. Det er en forlystelsespark som er rigtig godt lavet. De har blandt andet lavet en hel Harry Potter verden, som jeg virkelig synes var sjovt lavet. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage dertil.

Så er der Thailand som også er fantastisk! Jeg har været i Thailand 1 gang og det var skønt. Vi var i Hua Hin, Chiang Mai og Bangkok. Kan ikke vælge hvilket sted der var bedst. Vi oplevede en masse anderledes fra hvad vi plejer.

Et af de andre steder som jeg også elsker er Dubai. Dubai er et helt fantastisk sted! Det er varmt, men det har man jo brug for til tider. Det vildeste ved Dubai er, at det var en kæmpe ørken. Man opdagede olien, og efter det er Dubai bare blevet vildere og vildere. Jeg har været i Dubai 4 gange, det har været rigtig gode ture. Det jeg husker bedst er Burj Khalifa. Burj Khalifa er verdens højeste skyskraber - verdens højeste menneske skabte struktur.

Burj Khalifa er over 800 meter højt og der er 163 etager. Man kan ikek engang forestille sig hvor vildt det er at stå ved siden af noget så højt. Det andet jeg husker er nogle springvand, kan 'The Dubai fountains' Det er også smukt at se de springvand. Især om aftenen kan jeg anbefale, fordi om aftenen er de lyst op i forskellige farver.

Håber i kan lide den her slags indlæg?

Bye bye.

Likes

Comments

MODE HANDLER OM AT FINDE SIN STIL.

Kortere kan det ikke siges. Du skal gå i det tøj du føler dig tilpas. Jeg stiller altid mig selv spørgsmålet "Føler jeg mig tilpas i det her tøj?"

Et godt råd er, at have en lille garderobe med dine yndlingsting så du aldrig behøver at tænke over om der lige er et par yndlings jeans der er til vask. Hvis du kun har 2 par jeans, men som du virkelig føler dig tilpas i, så er det meget mere overskueligt, end hvis du har 12, men hvor ingen af dem sidder behageligt.

Jeg har personligt været meget stor fan af den retro stil her på det seneste. Jeg køber ofte tøj på nettet, hvor det for det meste er weekday som rammer min stil bedst.Hvis du er en af dem som har en stil hvor du altid ender med, at tage de samme sorte bukser på og den samme grå hoodie og hvis det er det tøj du føler dig mest tilpas i, så synes jeg du skal prøve at sætte nogle fede farvede sko sammen med. De farvede sko gør at dit outfit bliver en lille smule mere farverigt.

Man kan også prøve engang imellem at prøve nye ting af, for at se om man måske finder noget man bedre kan lide, end bare det samme heletiden

Likes

Comments