Jakke - H&M / Jeans - Weekday / Boots - Zara / Bag Chanel

Nyheten er ute, å som noen av dere har sett har jeg byttet bloggplattform.. Etter to år på Nouw er det på tide å prøve noe nytt, og jeg har faktisk signert kontrakt med side2/Nettavisen! Jeg har tenkt hardt og mye, men jeg tror dette er det beste for meg og bloggen min. Det er selvfølgelig veldig skummelt å forlate det gamle og trygge- men jeg følte samtidig at det var på høy tid å gå litt ut av komfortsonen og prøve noe nytt. Syns det er UTROLIG trist å forlate den flotte og fine gjengen her på Nouw, føler vi er en stor vennegjeng her inne. Jeg kommer til å savne dere, og jeg blir å titte innom dere ofte.

For alle leserne mine kommer bloggingen selvfølgelig til å fortsette som før, så her er det ingen grunn til bekymring, hehe. :-) Jeg har troen på at dette blir veldig bra, og jeg gleder meg til fortsettelsen! Dere finner den nye bloggen min HER!

Håper dere vil følge meg på veien videre!
Xx Ingrid

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag, Klær og sko, Outfit

Genser og jeans - H&M / Smykker - Sif Jakobs Jewellery

Jeg gleder meg faktisk til det blir litt kaldere ute, slik at jeg kan pakke meg inn i gode ullgensere og skjerf. Denne genseren er det nyeste tilskuddet i samlingen min, og den har blitt flittig brukt allerede. Altså, denne fargen da dere! Syns den er så fresh og fin! Genseren er fra H&M og kostet ikke mer enn et par hundre kroner. Ny favoritt hos meg i alle fall!

Nå skal vi i bursdag, så vi snakkes mer senere. Ønsker dere alle en god helg!
Xx Ingrid

Likes

Comments

Klær og sko

Lars Wivallius black - HER / Kjole - Ganni

Jeg er faktisk en av de få menneskene som fremdeles sjekker klokken på arma i stedet for mobilen. Nå har jeg fått favorittklokken min fra Lars Wivallius med svart reim også, så i dag tenkte jeg å vise dere den! Denne er såå fin, og jeg bruker den seriøst hele tiden.

Nå får du forresten 20% på alle klokkene med koden 'ingrid', så her er det bare å slå til altså, hehe! Du finner hele utvalget HER.
Xx Ingrid

Likes

Comments

Hver gang vi er i Oslo må vi innom Tullins Café. Her snakker vi god (dog enkel) mat og store posjoner til en rimelig penge. Det slår liksom aldri feil! Hehe. Denne helgen var intet unntak. Hele gjengen var skrubbsultne etter en runde shopping, så da gikk turen til Tullins. Alle gikk for burger (spennende....) og den smakte, som alltid, fantastisk! Anbefaler dere å ta turen om for enkel, men god mat!

Xx Ingrid

Likes

Comments

Hår og sminke, Produktanbefaling, Hudpleie

Reklame

Eight Hour Cream Skin Protectant - HER / Eight Hour Cream Daily Moisturizer - HER

Hei dere! I samarbeid med NordigFeel tenkte jeg å tipse dere om to fantastiske kremer fra Elizabeth Arden. Intensive Daily Moisturizer har SPF 15 og beskytter i tillegg huden mot ekstremt vær og klimaendringer. Perfekt på denne årstiden med andre ord :-D Selv bruker jeg den daglig, og jeg merker at huden blir myk og fuktig. Skin Protectant (en mildere utgave av den orginale Eight Hour Cream) er en universalkrem som har utallige bruksområder, den kan brukes på alt fra sprukne lepper, solbrenthet og skrubbsår. Begge fantastiske produkter som jeg har blitt veldig glad i! Dere finner hele utvalget til NordicFeel HER. De har superrask levering og kjempegod kundeservice, så jeg kommer til å shoppe mye der fremover, haha!

Og du! Nå får du 20% på all hudpleie ved bruk av koden LYX. Kjøpet må være over 499,-
Xx Ingrid


Likes

Comments

I helgen snakket jeg, Henrik og Jon litt om det å bruke bloggen til å skrive "provoserende" innlegg. Jeg vet det er mange bloggere som tyr til dette for å generere klikk, men det har liksom aldri vært helt meg.. Det er jo noen som spør om hvorfor jeg ikke bruker stemmen min til å skrive om viktigere ting enn sminke, mote og hår. Tro meg, jeg har mange sterke meninger; og jeg bruker mye av fritiden min på å informere og opplyse andre. Men bloggen min, det er mitt lille fristed. En plass folk kan komme å lese (nesten) utelukkende om min overfladiske hobby. Et sted du skal kunne gå for å finne inspirasjon og tips, uten å ha dårlig samvittighet. Sminke og klær er terapi for mange, inkludert meg selv, og det var derfor jeg startet bloggen min. Mange får nok sjokk når de møter meg, for jeg er langt fra så overfladisk i virkeligheten. Faktisk er jeg det stikk motsatte. Ja, jeg er opptatt av hvordan jeg ser ut- men samtidig ikke. Jeg er faktisk mye mer opptatt av å fremstå som opplyst, smart og målbevist. Når det er sagt, skal jeg prøve å skrive mer variert- men dere ser nok ikke meg skrive for å sjokkere med det første....

Likes

Comments

Hverdag, Outfit

Kjole - Gina Tricot / Jeans - Weekday / Sko - Mango / Tee - H&M / Veske - Chanel

Bukse og wrap-kjole. En trend jeg har et litt hat-elsk forhold til. Syns det er utrolig kult på andre, men kanskje ikke like kult på meg selv? Haha, sånn er det alltid når det kommer nye trender, tar litt tid før man tar de til seg. Syns uansett dette antrekket ble ganske kult, selv om Jon syns det var liiiitt spesielt med bukse innenfor kjolen. Hehe, sånn er det. Kan ikke forstå seg på alt 😌

Hva syns dere om trenden?
Xx Ingrid

Likes

Comments