Hejsan!

Jag har tänkt på en sak. Om man inte använt ett ord på x lång tid så låter de ordet typ annorlunda. Att man undrar om man hitta på det nyss och att det är därför man inte är van vid att säga det ordet. Tex spindelnät. Jag sa de igår för första gången efter en ganska lång tid och tänkte därefter en stund på om det verkligen fanns ett ord som hette spindelnät eller om jag bara satt ihop två ord haha. Är det bara jag eller låter spindelnät ovanligt? Aja, det är ju långhelg nu så har haft tid att bara sitta och slappa. Vilket leder till att massa random tankar poppar upp i huvet på mig haha.

  • 1 Readers

Likes

Comments

Haha jag ska vara ärlig jag kände bara helt enkelt för att skaffa en blogg. Jag skaffade faktiskt en blogg för inte så länge sedan jag tror det var förra året i slutet på sommarlovet. Det var när jag skulle börja 7:an men då pallade jag inte skriva haha men då fanns den där stressen med att ta kort på det jag gjorde och om jag inte tog kort så ville jag inte skriva för då skulle det vara ett tråkigt inlägg. Det med att man ska stava rätt och man ska skriva hyfsat "vuxet" fanns också men med denna bloggen så tänker jag bara att rättstavningar hör till svenska lektionerna. Denna blogg kommer inte vara en sån som satsar på att bli världskänt eller något sånt vill bara ha något att göra ibland liksom sätta in det roliga eller tråkiga jag har gjort och bara skriva av mig. Så det är därför jag har skapat en blogg. Jag är "anonym" för varför inte liksom haha vill ju inte bli känd så vad är det för mening att skriva ut vilken stad man bor och hur gamma man är om man ändå inte vill bli igenkänd. Okej tack för mig leverpastej (cringe).

Detta är min profilbild men den är från appen we heart it så det är inte jag som har tagit den. Bara för att maka (engelskt uttal) sure (också engelsk). 

  • 3 Readers

Likes

Comments