Jag vet att jag älskar dig. Jag vet att jag vill vara med dig varenda sekund och resten av mitt liv. Och jag vet att det låter skrämmande. Det låter galet. Men det är sanningen. Jag vill ge hela mig till dig, och jag vill att du ger hela dig till mig. Inte som en ägodel. Utan som något du själv vill. För jag vill. Det hoppas jag att du också vill.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag mår jag hemskt. Både psykiskt och fysiskt. Min kropp är död, vill spy och hostar i princip helatiden. Psykiskt har jag en sån jävla ångest och känner bara att jag är så jävla förvirrad. Vet inte vad jag ska ta mig till, allt jag gör förvärrar bara allting. Hjälp.

Likes

Comments

Idag mår jag som rubriken lyder. Lite fucked lite weird lite blandat helt enkelt. Nu vet ni! Som ni undrat. Ska hem nu, ladda min telefonapparat och sedan ta bussen till gymmet. Blir förmodligen axlar och biceps idag. Ska försöka göra ett tappert försök att tagga till med lite kaffe. Biggest Loser ikväll också, underbart mina vänner underbart.


Likes

Comments

Det är lov. Och det är tisdag. Har inget för mig, men tänkte träna någon gång idag. Vet dock inte när eller vad. Fun.

Likes

Comments

Jag står och trampar på samma ställe. Vad jag än gör faller jag tillbaka i samma skit. Svag mentalt. Äter allt jag ser. Vet ej vad jag ska ta mig till. Vill träna bort alla känslor och sedan bara andas ut, glömma bort all skit. 2015 skulle bli året då jag börjar om. Pallar inte gråta mer, pallar inte kämpa mer.

Likes

Comments

Dina läppar är som sammet och din röst får mig att smälta. Tid och rum spelar ingen roll längre. Det finns inget annat än nu. Det enda som existerar i denna värld är värmen från ditt bröst och känslan när du säger att du älskar mig, vad mer kan begäras i denna kalla värld.

Likes

Comments

Är jag knäpp? Väljer jag fel umgänge eller är det bara jag som alltid hamnar i knepiga situationer? Hmm, att vara knäpp eller att inte vara knäpp. Det är frågan.Och så en selfie på det så ordnar sig allt vettu

Likes

Comments


Just nu påväg till Thorildaplan för att döma några basketmatcher. Dömde några igår också, riktigt kul! Dock så sprang jag in i tunnelbanan och lämnade mina vänner på andra sidan för att dörrarna stängdes. Så blev en mycket lång och tråkig resa hemåt. Åkte från Hagsätra till Viksjö så ni förstår jue. Men idag är det lite närmare som tur är! När jag kommer hem blir det till att plugga och träna, can't wait.

Likes

Comments

Studiedag idag. Och igår nutelladag, mycket gott och mycket trött.


Likes

Comments