Header

VI ÄR SÅ TAGGADE!!!

           Snart släpper vi vår exklusiva satsning, håll utkik på vår hemsida www.ingetfilter.se
                                                                             #allakanmåskit

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det händer så mycket i det här livet så jag inte vet var jag ska börja eller sluta. Ville bara titta in och säga hej. Känner verkligen att jag borde blogga eftersom jag egentligen har sjukt mycket saker att blogga om haha. Ska försöka skriva ett inlägg ikväll om 150 superkommunikatörer. Puss

Likes

Comments

Varken jag eller Sofie är speciellt bra bloggare men vi har bestämt att vi ska skriva här när andan faller på som man säger och ikväll gjorde den det för mig.
Idag har vi haft en företagspresentation med vårt företag Inget Filter men framförallt Ångestpodden. En tävling var det, i socialt entreprenörskap och vi var 1 av 5 utvalda företag som fick komma och pitcha för en jury. Juryn bestod av 11 (!!!!!) personer från olika områden. Allt från VDs till markndaschefer. Nervositeten innan var inget att skoja om men vi var nöjda efteråt. På väg därifrån slog det mig att jag lever ett liv jag innan drömde så hårt om. Jag har sen jag var 16 år sagt att jag ska bli entreprenör. Det kan låta som en kliché men det känns som att jag alltid vetat det. Och så plötsligt en tisdag i april slår det en att man är mitt upp i det där. Det spelar egentligen ingen roll hur den där tävlingen går (även om vinnarskallen i mig givetvis bara hoppas på vinst) för jag får leva min dröm. Jag är så jäkla tacksam för det. För att jag tillsammans med min bästis kämpar, står på oss och inte ger upp.

Det var ju Finest förra veckan (lovar att blogga bilder) och även om vi inte vann "årets podcast" var jag även där så tacksam. Jag tänker på alla fantastiska människor som jag har lärt känna tack vare Ångestpodden. Allt den gett mig. Dagen efter ville jag bara gråta glädjetårar för att jag är så tacksam.

Tänker på hur livet såg ut för 1 år sen. Hjärtekrossad och osäker. Tittade tillbaka på bilder för 1 år sen och det såg så härligt och glatt ut. Minns dock att det inte riktigt var så vilket inte var konstigt med tanke på var i livet jag befann mig då. Såhär ett år senare kan man ju bara titta tillbaka, gråta och skratta, hata och älska, sakna och känna.
Så mycket som har hänt. Vänner jag förlorat men även fått. En kärlek som gått förlorat men nya hopp som tänts och fjärilar som flugit i magen. Misslyckanden och vinster.


Måste ta det lugnt säger pappa alltid. Det är faktiskt viktigt det vet jag ju så jag lyssnar på honom. Även om allting jag gör är så fruktansvärt roligt måste man stanna upp, andas och bara vara. Speciellt jag som annars kraschar totalt efter ett tag. Just nu är jag dock tacksam för att det är lite för mycket att göra det håller tankarna borta från fjärilarna som precis börjat flyga men som dessvärre fick vingarna klippta. Det där var en konstig formulering kände jag nu.

Kanske det konstigaste inlägget någonsin på den här bloggen. Kanske det ärligaste. Så mycket kul att se fram emot och det gör mig verkligen lycklig i hela kroppen. Kanske går saker åt helvete imorgon kanske gör det inte det. Vi vet ju inte ellerhur? Men som jag en gång läste. "Det är värre att veta vad som händer imorgon än att inte veta om ni frågar mig. Dör spänningen i ditt liv dör du."

Likes

Comments

Just nu sitter jag och jobbar innan det är dags att börja fixa och dona inför galan ikväll. Vi är ju nominerade i kategorin Årets podcast så ni håller väl tummarna?

  • Ida

Likes

Comments

Ja, idag har man då gjort en spraytan och sprungit genom halva Gamla stan iklädd solglasögon trots att det typ regnade pga skämdes så mycket. "Du kommer bli brunare och brunare från och med nu och 8 timmar framåt." MEN NU RÄCKER DET KÄNNER JAG MEST? Min snapstory just nu är inte att leka med vill jag lova. Men imorgon är det Finest Awards, vill man vara fin får man lida pin, sa någon, någon gång.

Likes

Comments

Tänkte visa lite bilder från förra veckan. Mamma & Pappa var här sista dagen förra måndagen. Vi var på IKEA.

Sa hejdå till mamma & pappa och spenderade lite tid i nya lägenheten. Känns så sjukt att ha en ny lägenhet!!!

I tisdags började vi morgonen med en entreprenörsfrukost och ett seminarium anordnat av Start up Stockholm som vi är en del av.

I onsdags drog vi en lunch med Fredrik på Riche. Fantastiskt att sitta ner och bolla idéer med en av sina största förebilder.

Riche är verkligen min favoritrestaurang i Stockholm.

En utgång i onsdags kväll

I torsdags planerade vi poddsamarbete med underbara Andrea & Matilda. Uppdaterar med mer info längre fram.

I fredags körde vi en utgång. Hade en såå rolig kväll. "lite finare lite bättre" haha snapchats filter..

I söndags fick jag och Sofie en snabb sminkkurs av bästa Matilda. Hon är verkligen proffs!

  • Ida

Likes

Comments

Känns som att det har varit en väldigt produktiv måndag idag. Har haft två möten som gav mig massvis med energi och pepp inför kommande projekt. Att vi dessutom bara jobbar med människor som är proffs på det dom gör är en ära. På onsdag är det Finest Awards. Är ganska säker på att vi inte vinner men att gå på gala är ju aldrig fel även om en vinst hade suttit så himla fint.
Idag på ett möte pratade vi om att nöja sig. Jag är (som ni kanske vet) en person som aldrig nöjer mig. Det kvittar vad det är, jag vet att det alltid kan komma mer eller bli bättre eller whatever. Vi pratade om hur skönt det ändå måste vara att liksom inte jaga drömmarna så till den milda grad att man är beredd att ge upp allting för att uppfylla dom. Att liksom bo i en mysig stad, ha ett tryggt 7-16 jobb, bo med någon härlig sambo, skaffa hund, skaffa barn innan 30. Ja ni förstår. Tanken på allt det där trygga, förutsägbara ger mig liksom panik.
Jaja dags att sova nu innan det här inlägget svävar iväg fullständigt. Imorgon är det en ny dag och nya drömmar att jaga. <3

Likes

Comments

En bild från morgonens möte. Så taggad på allt som komma skall och egentligen vill jag bara berätta allt för er nu med en gång men det får vänta. Hörs sen!

Likes

Comments