September månad

Förlåt förlåt.... Förlåt. Jag vet att jag varit lite frånvarande nu, men vi har hållt på med att fira min systers födelsedag och möblerat om osv... Men jag lovar jag skriva mer imorgon, men idag hinner jag inte,jag är lite upptagen med grejer jag dock inte kan säga som ni kommer få veta nästa vecka!!!! Jaja hoppas ni står ut med mitt flummiga flöde.. Så hörs vi imorgon!
Hejdå❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

September månad

Morsning korsning! Eller ja, goddag! Hah jag vaknade för typ en timme sen, och jag har skola idag! Men det var ingen idé att gå eftersom att jag skulle komma dit halv 1... Så kände att jag kunde stanna hemma då, men iallafall även om jag är hemma, så kan jag hitta på ngt! Jag möblerade rummet, det blev jätte fint, förutom det att jag har möbler som inte får plats.. Men det fixar jag nog ska ni se! Annars händer det inte så mycket idag, kanske ska gå ut och mata kaninerna 😂, och spela in lite musical.lys? ,men ett problem fanns det, min granne har stängt av vårat vatten! (Vi delar brunn) så vi kan inte spola eller dricka eller duscha! Och jag ville verkligen ducha efter att jag möblerat, jag blev så himla svettig! Men jaja nu måste jag gå och äta lite, så hoppas ni alla får en fortsatt bra dag! Glöm inte att följa mig! Och dela på sociala medier! Men sen ska jag titta på lite Netflix oxå!
HEJDÅ❤️

Likes

Comments

September månad

Gomorron!
Nu är jag trött.... Måste gå upp kl 4 varje morron, bara för att hinna med att fixa mig för att sen ta bussen till skolan.
Nu har vi SO iallafall, den började 8.25 (halv nio) vi har lång dag idag så jag kommer inte hem föräns vid 17.30 (halv sex) tyvärr...då måste jag plugga och äta och mysa lite.. Måste och måste, men vill! Men jag måste hinna plugga, plugget går först, men idag kommer det inte hända så mycket, ska bara vara i skolan och sedan åka hem för att plugga till ett prov nästa torsdag.... Jaja
Hejdå! ❤️

Likes

Comments

September månad

​Hej! Trevligt att du har hittat hit! Denna blogg är ny skapad, då jag har haft ett 50-tals bloggar förut, men glömt mina lösenord! På denna bloggen kommer jag blogga lite om allt möjligt, men kommer dock inte säga vem jag är, inte föräns vi har 500-1000 läsare? Om det ens är möjligt haha! 

Iallafall, så funderar jag på att skapa sociala medier till denna blogg, skulle de vara bra? Isånnafall menar jag t.ex. snapchat, instagram, Twitter och Facebook, och en mailadress. Kommentera om ni vill det!

Just nu kommer jag inte ge ut någonting om mig, bara lite bilder! Ni får dock inte glömma att följa och dela min blogg! Så hoppas jag att ni kommer hit igen!

                                 Puss å kram hejdå!!! ❤️❤️

Likes

Comments