Jag hoppar på kryckor eftersom mina knän har pajat. Endast 3 veckor kvar tills jag ska åka till Sydafrika, så jag håller tummarna (eller snarare händerna knäppta och ber) för att de ska hinna bli bra. Förutom att mitt liv mest består av serier i sängen, eftersom jag inte ska röra på mig, så har vi kollat på frost, fikat på gullnäsgården, hängt och mått massa bra. Har också en väldigt bra pojkvän som tar hand om mig. Ska även få jobba på lördag vilket jag ser fram emot otroligt mycket. Ska få sitta på en stol och måla massa barns ansikten - wieee! Så i det stora hela så mår jag bra. 

Likes

Comments

Ibland sätter någon annan ord på det man vill ha sagt. Denna tjej har verkligen skrivit en bra text om tiggare - så LÄS!

 

http://vildtova.wordpress.com/2014/06/03/tiggaren-och-mobilen-bilden-som-cirkulerat-pa-facebook/

 

Likes

Comments

Dagarna tills vi går ut är lätträknade. Jag är i princip helt klar med skolan, och det är bland det bästa som finns. Jag har klarat 3 år i gymnasiet och jag är äntligen fri. Att jag säkert kommer plugga vidare om x antal år behöver i och för sig inte nämnas eftersom det inte låter lika skönt då. Men samtidigt som jag är lycklig och känner mig mer än fri, så är jag rädd. Jag är rädd för framtiden och vad som kommer hända. Jag vet inte något om vad om kommer hända i sommar, förutom att jag ska jobba. Och kontrollfreak som jag är så borde det skrämma skiten i mig. Men det går trots allt ganska bra, jag litar endast på att Gud kommer hjälpa mig och göra sommaren bra. 

 

Det som dock kanske skrämmer mig mest är nog att jag om mindre än 3 månader kommer sitta på ett flyg på väg till en helt annan världsdel - Afrika. Jag ska hinna fixa med allt praktiskt, jag ska flyga dit helt själv, och sedan ska jag vara där i 4 månader. Helt själv, utan någon jag känner. Det skrämmer mig. För jag vet ju inte hur det kommer bli. Hur jag kommer må, och hur mycket jag kommer längta hem. Men det är väl precis som med allt annat i livet. Jag får helt enkelt lita på Gud. Han är ju alltid där för mig och han har ju sagt detta. Jag har känt det så sjukt tydligt att detta är vad jag ska göra, så då ska jag göra det. Och på ett sätt har jag verkligen en förväntan på att få göra det. På att få vara med om detta äventyr och även växa så sjukt mycket (vilket jag är ganska säker på att jag kommer göra). Så blandade känslor för det här med framtiden. Men just nu försöker jag enbart njuta av nuet och ta en dag i taget - det brukar vara bäst att göra så, och det är väl något jag behöver träna på. 

 

 

Likes

Comments

Just nu finner jag inga ord. Huvudet är tomt och tankarna långt där borta i dimman. Men jag går. Går på i timmar utan något direkt mål. Bara går för att jag inte får fram några ord. Och jag spelar gitarr. Utan att ens tänka ord eller någon låt i huvudet. Bara för att vara nära dig och hylla dig. Jag finner inga ord och halsen förbjuder mig att sjunga. Men jag tar tid för dig ändå. Tid att bara vara med dig.

 

Likes

Comments

När jag hör din röst. När jag ser vad ni skriver. När jag hör och ser vad ni gör. Då längtar jag. Då vill jag vara där - med er som jag tycker om så otroligt mycket. Men samtidigt njuter jag. Njuter så otroligt av att få vara här. Bara vara och knappt veta vad som är sant, vad som är drömmar och vad som är mardrömmar. På ett sätt bara leva och inte bry sig. Bara ligga och låta tankarna fara. 

Likes

Comments

Jesus, jag vill leva för dig. 

Helt och fullt - även om det kostar. 

Så ge mig mod och kraft att betala priset,

och göra val enligt din vilja varje dag. 

Och när jag inte vet vad jag ska göra. 

När jag, mig och mitt står i strid mot dig

- dra mig närmare dig. 

 

Snälla Herre, hjälp mig att se vad jag har i dig och gå din väg.

- Idag, imorgon och resten av mitt liv. 

 

Likes

Comments