temabursdag

Everyday life, Kids

Kasper 8 år

Igår hadde Kasper fødselsdag! Og bursdag er gøy!! Uansett alder, spør du meg! Jeg elsker fortsatt å ha bursdag! Og kanskje er det derfor jeg elsker å lage til barnebursdag for guttene mine? Synes det er veldig gøy å gjør stor stas på bursdagsgbarna! Det bygger seg jo opp litt forventninger også til en sånn dag.

Siden vi har hatt så fint vær siste uken, bestemte vi oss tidlig for å ha selskapet i garasjen og utendørs. Noe som var veldig kjekt! Heldige er vi som har gode naboer, som vi har fått låne rastebord av! Dekket på i garasjen, så de spiste her, og det ble både synging og dansing til høy musikk og flasketuten-peker-på. Så var det fri lek og pil & bue skyting ute.

Årets tema for Kasper sin bursdag ble Minions, så det ble mye gult og blått.

Spesiellinor har tidligere laget pynt til guttene når de har bursdag, så valget var enkelt i år også. Hun er bare så dyktig! Og veldig kreativ! Hun lager mye forskjellig. Og jeg føler hun alltid forstår hva jeg ønsker, og produktene blir omtrent som hentet ut fra hodet mitt. Anbefaler dere å ta turen innom hjemmesiden hennes om dere ønsker å se litt av utvalget. TIl denne bursdagen laget hun popcorn-bokser, etiketter til godteposer, cupcake wrappers og toppers, vimpel og kakebilde.

Ellers fikk jeg tak i det meste av papptallerkener, glass, servietter, sugerør og ballonger hos Nille og Europris. Snopet i godteriposene måtte selvfølgelig matche tema`et, så det ble gult og blått. Om du er på jakt etter snop med litt andre farger enn de mest opplagte, kan det være et tips å sjekke hos Europris, jeg har hvertfall endet med å finne der flere ganger. Minions bamsene vant guttene på tivoli i Danmark i sommer, så det var veldig gøy å kunne pynte med dem.

Her ser dere litt av utstyret før det var ferdig brettet og montert.

En stor takk til mamma som har vært så snill å hjelpe meg med utklipping, bretting og montering!

Og her er det ferdige resultatet:

Fra garasjefesten:

Kjekt endelig å ha ferdigstilt garasjen! Som plutselig fikk flere bruksområder. Tror ikke det er siste gang vi har selskap her! Veldig praktisk om man kan si det sånn! Slipper å vaske huset i forkant, og etterkant. Bare å koste, og hive det aller meste i søppelsekken. "Tadaaam"!

Kasper var super fornøyd med dagen, og det er det aller viktigste!
"one in a minion"

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Linnhege
Linnhege,
Skikkelig kult 😊 Ble nok en bra fest det 😊
nouw.com/linnhege
jmyklebust
jmyklebust,
Ååå, den festen kunne eg tenkt meg å vore gjest☺️👌🏻
nouw.com/jmyklebust