Stockholm i bilder

Interior, Everyday life, Lifestyle

Som jeg nevnte i siste innlegg var jeg i Stockholm forrige uke, sammen med en herlig gjeng influencere.

Jeg greidde ikke å få vist alt jeg ønsket fra turen i et innlegg, så valgte derfor å lage to. Tror det må være det mest effektive døgnet jeg har hatt på lenge. Vi fikk virkelig utrettet masse på den korte tiden vi var her. Jeg og Hanne ble vel og merke igjen en natt, for å oppleve litt mer av Stockholm.

Vi startet dagen med kaffi og kos på HayMarket. Makronene her smakte magisk! Fantastisk plass som bare må oppleves! Veldig insta-vennlig for å si det sånn, så kanskje ikke tilfeldig vi havnet her. Et virkelig "must" for alle interiør-elskere om dere er i Stockholm. Se bare her:

Deretter deltok vi på det inspirerende Garden Eventet Ellos arrangerte. Her var det virkelig mye fint å se. Vi besøkte også Ellos sin eneste butikk, på Mall of Scandinavia, noe som var veldig gøy! En opplevelse av et kjøpesenter, men her trenger man tid skal man komme gjennom alle de fine butikkene. Så det må vi ta igjen ved en senere anledning.

Men her kan dere se litt miljøbilder av den nyeste kolleksjonen til Ellos . Digger spisestuestolene!!.

Og her kan dere se noen bilder fra selve Ellos butikken:

Meg og Hanne fikk sett litt av alt det vakre Stockholm har å by på, både i form av fine klebsutikker og interiørbutikker, tillegg til de forskjellige flotte bydelene. Gamla Stan er virkelig vakker, men jeg liker meg også godt i Östermalm -her er det mye flotte butikker. VI bodde på hotellet AtSix, som var en opplevelse i seg selg. Anbefales!

Her er et lite bildedryss fra den effektive turen, som var veldig, veldig fin! Så takknemlig for at både Ellos og Per PR ønsket å ta meg med på dette. Utrolig kjekt å bli bedre kjent med de kjekke damene også, vi var virkelig en fin gjeng som reiste sammen. Og jeg vet vi kommer til å treffes igjen ved en senere anledning. Det er noe jeg allerede ser frem til!

En stk. happy shopper etter noen timer i Stockholms gater! Vi var endatil heldige med været, som dere ser. Veldig fint, men veeldig kaldt!

Nyt kvelden ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer