Garden Event I Stockholm

Interior

ellos

//sponset tur av Ellos

Forrige uke gikk turen igjen til Stockholm. Denne gangen ble jeg invitert med av Ellos, i regi av Polhem PR. Møtte en herlig liten gjeng med damer på Gardermoen, så reiste vi sammen derifra. Ellos arangerte Garden Event på restauranten "Supper". Kjempe fine lokaler, og så utrolig herlig stemning. Levende musikk og kjempe god atmosfære. Fikk virkelig følelsen av at vi nå nærmer oss både vår og sommer. Og jeg føler meg (om mulig) enda mer klar for årstiden vi har i vente! Drømmen om lange, varme sommerkvelder gjorde seg plutselig gjeldende.

En dag sammen med denne fine influencer gjengen var helt topp! Fra venstre: @mykindofstyling @pureinterior_ @hanneromhavaas @ingerliselille @anettewillemine @baremalin

Den nye hagekolleksjonen til Ellos var kjempe lekker, og jeg føler meg veldig inspirert etter Stockholm-turen. Naturen er vår største inspirasjonskilide om dagen. Som dere ser på bildene spiller store, grønne planter og tekstiler i forskjellige materialer en viktig rolle også i uterommet. Naturtro materialer er virkelig en tendens i tiden, både lyst og mørkt treverk. Bambus er noe vi kommer til å se mye av fremover. Rotting vil også igjen gjøre seg mer gjeldende. Det skal være samspill mellom flere farger, ulike materialer og flere former, akkurat som i naturen. Trivsel og personlig preg på interiøret er like viktig ute, som inne. Og man tar gjerne med litt av de personlige elementene man har inne ut. Utesesongen blir lenger og lenger, vi bygger vinterstuer, overbygde uteplasser og drivhus for å nevne noe. Kravet til utemøblene har også derfor endret seg. Jeg håper også du finner litt inspirasjon i alt det fine vi fikk se i Stockholm.

Maten og drinkene vi fikk servert var akkurat så gode som de ser ut til. Yummy!

Bildene over er tatt av fotograf Rasmus Lindahl/Studio Emma Svensson.

Ellers anbefaler jeg deg å ta turen innom Ellos om du vil bli inspirert. De har utrolig mye fint innen interiør, ikke bare utendørs. De har veldig mye lekkert til hjemmet generelt, både av eget varemerke, men også mange merker vi kjenner godt. Så her er det mye å velge mellom. Jeg jobber selv med et styling-prosjekt nå, og har bestilt veldig mye fra Ellos, både møbler og mindre interiør artikler. Så det er en anbefaling fra hjertet!

Ha en fortsatt fin onsdag alle sammen!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

sevencoloredflower
sevencoloredflower,
så flotte og herlige farger !!
nouw.com/sevencoloredflower
Ingerliselille
Ingerliselille,
Helt enig! fargepaletten her var nydelig! Ha en fin dag <3
nouw.com/ingerliselille