Nr. 11 - Smooth Criminal

Det är något väldigt sexigt och upphetsande med det här framträdandet. Om man bortser från hur het Santana Lopez (Naya Rivera) är och hur snygg hennes röst är så antar jag att det ligger i spänningen. Man kan nästan känna energin bara genom att titta på framträdandet, och detta ackompanjerat med den smått hysteriska cellon.

Nr. 10 - Like A Virgin

Detta är ett väldigt sexigt framträdande (enligt min åsikt), men det hade varit ännu sexigare om det varit med en akt med Santana och Brittany... Eller vad säger ni? ;)

Nr. 9 - Touch-a, Touch-a, Touch-a, Touch Me
Nr. 8 - Nutbush City Limits

Mitt intryck av den här låten är ungefär som Ryders...

Nr. 7 - I Kissed A Girl

Mållös... Så kände jag efter att ha sett framträdandet för första gången.

Nr. 6 - Problem

Fan ta dom korta kjolarna <333

Nr. 5 - Cell Block Tango
Nr. 4 - Cold Hearted

...Och Santana Lopez gör det igen...

Nr. 3 - I'm A Slave 4 U

Den här gången är det faktiskt Brittany som regerar... Sexigt värre!

Nr. 2 - Toxic (100:e Avsnittet)

"The Unholy Trinity"

Nr. 1 - Me Against The Music

Första platsen går till... Återigen Brittany och Santana...eller ska man säga Brittana! Helt sjuuukt sexigt nummer! Blir ju törstig ju!

Likes

Comments

Om Filmen:

Helt klart den bästa svenska ungdomsfilmen hittills! Denna fantastiska film har haft premiär i över 25 länder och hyllats hela världen runt. Filmen blev snabbt både en kritiker och publik succé. Här kommer en relativt lång förklaring till filmens handling.

Filmen handlar om sextonåriga Agnes (Rebecka Liljeberg) som har bott i staden Åmål i lite drygt två år. Agnes är kär i Elin (Alexandra Dahlström), skolans snyggaste och populäraste tjej. Elin är Agnes raka motsats, Elin är ute varje helg och festar medans Agnes är inne och läser eller skriver om Elin på sin dator. Men en kväll förändras allt, då Elin och hennes syster Jessica beger sig till Agnes hus för att gå på Agnes födelsedagsfest (som är rätt död). Elin och Jessica gör upp ett vad - om Elin kysser Agnes så får hon tjugo spänn. Under kvällens gång får tjejerna känna på många varierande känslor, allt ifrån självmordskapacitet till ren och skär lycka. För Agnes är det som en dröm som går i uppfyllelse medan Elin känner en slags skräckblandad förtjusning blandat med förvirring. Elin försöker dölja och få sina känslor för Agnes att försvinna, det är där Johan Hult kommer in i bilden. Han är nämligen också kär i Elin...

Egna Tankar:

Jag tycker att den här filmen är ett perfekt exempel på en sådan film, som när man precis sett vill se om igen. Den är på något sätt beroendeframkallande. Till skillnad från andra filmer med lesbiska/bisexuella karaktärer så visar den här filmen ett annat perspektiv på händelsen. Man får följa Elin som går från att vara kär i en ny kille varje dag till att bli riktigt förälskad i en annan tjej. Med detta också osäkerheten och förnekelsen som kommer med när man upptäcker det här om sig själv. I Agnes fall handlar det mer om att komma ut och handskas med mobbarna i skolan. Filmen ger en inblick över hur det är att grubbla över sin läggning, något som jag verkligen kan relatera till. Men även hur svårt det kan vara att visa vem man är i en småstad där alla vet vem alla är. Lukas Moodysson som både har skrivit och regisserat filmen har fångat det på pricken hur det är att vara tonåring och hur tonårstiden kan vara ur olika perspektiv. Måste också passa på att hylla de fantastiska skådespelerskorna Rebecka Liljeberg och Alexandra Dahlström som båda vann en guldbagge för bästa kvinnliga huvudroll. Deras naturliga skådespel ger filmen sin realism, så vi har verkligen Alexandra och Rebecka att tacka för att filmen blev en sådan stor succé och fick en så stor framgång som den fick (det vill säga i fler länder än bara Sverige). Filmen har blivit hyllad och tilldelad flera priser, bland annat priset som Bästa Film vid Berlins Filmfestival. Något som är väldigt coolt med filmen är att de övriga rollerna (förutom Elin och Agnes såklart) är skolelever från Trollhättan där filmen är inspelad av Film i Väst. En annan cool grej är att stora delar av handlingen och iscensättningen utvecklades tillsammans med de unga skådespelarna. Tillsammans med den grymma filmmusiken, som mestadels består av låtar från bandet Broder Daniel, skapar detta en helt "fucking, jävla, kuk" bra film (endast ni som redan sett filmen fattar skämtet...)

Likes

Comments

Hejsan alla goa, glada vänner!

Välkomna till min blogg http://nouw.com/ingenrobot ! I den här bloggen kommer jag att skriva allt om det bästa från den lesbiska/bisexuella världen... Från böcker till filmer till kändisar och snygga brudar. Jag är själv bisexuell (men mer åt det lesbiska hållet). Även fast jag vetat om min sexualitet ett bra tag har jag ännu inte vågat kliva ut ur garderoben och berätta för mina nära och kära (därav min anonymitet). Jag har känt fjärilar i magen för både killar och tjejer men på senaste tiden mest för tjejer. Jag hade till en början svårt att inse att jag faktiskt är bisexuell, och även fast jag ville så kunde jag inte bara stänga av mina känslor - jag är ingen robot. Jag kommer alltså även ha med lite personliga berättelser och känslor. Eftersom jag brinner för skrivandet kommer jag också ha lite egenskrivna noveller och fanfiction med. Om ni har några tips och råd eller frågor så får ni gärna lämna en kommentar.

Hoppas du gillar min blogg!

Likes

Comments