Usa 2020 - Inför resan (och någon liten tanke under resan i coronatider)

Ganska snart efter vår förra Usa- resa (som ni kan läsa om här https://nouw.com/ingelasresor/category/usa-2019 bokade vi en ny resa. Vi hade lite funderat på att åka till Indien med ett par kompisar, men sen skulle de inte åka. Jag hade blivit tillfrågad av en jobbarkompis att följa med henne till USA, hennes kille bor i Los Angeles och hon skulle tillbringa fem veckor där under våren. Jag och min man bestämde ganska snabbt att vi ville åka. Även om vi vart rätt mycket i Kalifornien så har vi inte tillbringat jättemycket tid i Los Angeles, vi har inte riktigt fastnat för den staden.

Eftersom jag har en kusin i San Diego vill jag självklart dit också, så vi kommer tillbringa en vecka i Los Angeles och fyra dagar i San Diego, vi prickar desstom in ett ettårskls där, så mysigt.

Den här gången ska vi flyga med Sas, det har vi aldrig gjort förut, vi har mest flugit Norwegian, men Sas var billigare nu. Däremot vet jag inte om det blev så billigt i slutändan, bara att boka sittplatserna på planet kostade 1500 och gå är det inte ens för hela sträckan, och jag har inte lyckats välja vegetarisk mat.

Bjuder på några bilder från San Diego från vår förra resa

Tillägg i mitt ursprungsinlägg 5/3 (som jag egentligen tänkte publicera ännu senare)

Från att vi bokade resan tog det ett par månader, sen börjades det pratas om Corona, influensan som sprids snabbt och till många länder. Mer och mer i alla nyhetsrapporteringar varje dag om alla som insjuknar. Vi är inte oroliga för sjukdomen i sig, vi har köpt våtservetter till flyget och är noggranna med handtvätt.

Det är ju bara att hoppas att medresenärerna är lika noga inte inte flyger om de känner sig sjuka.

Dygnet innan resan utlyser dessutom Kalifornien nödläge, vilket vi inte riktigt förstår vad det innebär. Men vi hoppas vi kommer dit och hem som beräknat och att vi får en bra resa, Resan i sig kommer jag troligen skriva om senare i bloggen eftersom jag redan skrivit om Kalifornien två ggr inom ett år.


Tillägg 11/3

Vi får veta att alla flyg till USA från Europa ska stoppas på fredag, alltså 2 dagar framåt. Själva undrar vi mest om vi ska komma hem som beräknat. Vi har ingen information från SAS
Ingela

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,
Hoppas att ni kan njuta av er resa ändå, trots virus 😊
//Ann
nouw.com/anngelic
Ingelasresor
Ingelasresor,
Ja vi märker inte av virus alls egentligen. Mer oroliga för hur och när vi ska komma hem
nouw.com/ingelasresor
fruosbeck
fruosbeck,
vilken fin blogg du har =) <3
nouw.com/fruosbeck
Ingelasresor
Ingelasresor,