USA 2019 - Dag 7, 30/10, Welcome to fabulous Las Vegas

Vi alla vaknar tidigt. Vi har bestämt att gå på en outlet idag. Det är riktigt kallt ute på morgonen, runt 12 grader. Inget semesterväder direkt. Är så kallt jämfört med Kaliforniens 35 grader. Vi börjar med att åka till ”skylten ”

Sen tillbringar vi några timmar på Las Vegas norra outlet. Vi alla hittar saker så det är kul. Efteråt tänkte vi åka till Fremont Street, men känner att det är bättre en kväll så vi åker hem och äter lunch. På em spelar vi lite spel sen bestämmer vi oss för att gå till Stratosphere för en drink och middag på Senor Frog vid Treasure Island.

Vi går in under hjulet vilket är en mycket trevligare väg än den vi tog igår, förbi halloweenklädda Flamingos.

Sedan går vi igenom Wynn. Där är verkligen fint

Kan vara svårt att se på bilden, men större delen av karusellen är gjord av riktiga blommor

Sen går vi vidare mot vårt mål Stratosphere

Vi hade hoppats på att se Stratospheres utsikt i både dagsljus och mörker men det är lång kö tillbiljettköp och säkerhetskontroller så när vi kommer upp har solen nästan gått ner. Utsikten är fantastisk och drinkarna goda. Man kan se utsikten både utomhus och inomhus. Det går även att kolla på folk som ska hoppa bungyjump från tornet

Vi tycker klockan dragit iväg för mycket för att gå tillbaka till Grodan så vi bestämmer oss för buffé på Cirkus Cirkus istället

Buffén är sådär. Den är iofs god men finns inte jättemycket att välja på. Sen tar vi taxi hem. Tog typ en timme att gå dit.

Imorgon är det Halloween och jag och min man ska se Lady Gaga, jag har väntat och längtat
Ingela

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Härliga bilder
nouw.com/ingajohansson
Ingelasresor
Ingelasresor,