USA 2019 - Dag 14, 6/11, Landar hemma i Sverige igen

Vi lyfte ”igår” från Las Vegas Vi mellanlandar i Frankfurt. Tiden har ju hoppar fram 9 h för oss. Vi lyfte tisdag kväll och nu är det onsdag eftermiddag. Härifrån ska vi flyga vidare med Lufthansa till Stockholm. Vi har ganska kort bytestid vilket är skönt. Väskorna flyttas automatiskt så vi behöver bara gå igenom en säkerhetskontroll. 2,5 timme senare landar vi hemma. Vi får väskorna ganska snabbt. Bussen till parkeringen står och väntar på oss och det är inga köer hem, så smidigt . Ca 21 är vi hemma efter 23 h resande. Så skönt att mysa med katterna och lägga sig i sin egen säng.

Vi är bara hemma en dag innan vi åker till Helsingfors (den resan har jag redan skrivit om, https://nouw.com/ingelasresor/category/helsingforskryssning-2019 sköt medvetet fram bloggandet om den här resan lite, då jag nyligen skrivit om en annan USA-resa till samma områden https://nouw.com/ingelasresor/category/usa-2012 )


Vi är så nöjda med resan och har hunnit se massor

Välkommen att följa med mig på mina kommande reseberättelser. Nästa inläggning en sammanfattning av den här resan. Den här resan sammanfattar jag kort med "Wow, nyp mig hårt, är det här verkligen mitt liv?"
Ingela

Gillar

Kommentarer