Ett år sen vi senast var utomlands. Vi ”fastnade” i USA då gränserna stängdes pga pandemin

Idag är det ett år sen jag senast hade annat än svensk mark under fötterna. Vi var i USA när Trump stängde gränsen. Från ena dagen till andra ställdes nästan alla flyg mellan USA och Europa in. Vi visste inte hur vi skulle lösa det och valde att semestra vidare enligt vår plan, men med en ständig oroskänsla för hur vi skulle komma hem och hur dyrt det skulle bli. Vi höll koll på flygen och väntade på besked från SAS. Besked som aldrig kom. Men vi fick av en händelse se att vi var ombokade på ett annat flyg utan att ha fått information. Ett flyg som på flygplatsen också visade sig vara inställt. Till sist kom vi hem via London. Rätt datum faktiskt, men många timmar senare och en jobbig hemresa.

När vi reste iväg fanns det inga fall av covid där vi bor det fanns ca 50 fall i Stockholm och 7 fall i Los Angeles, Under de tio dagar vi var där spreds sjukdomen i ett rasande tempo och klassades som en pandemi.

Vi besökte Universal Studios, var på NHL-hockey , besökte Hollywood mm. På Universal Studios var det mycket folk och timslånga köer. På hockeyn var det inte alls mycket folk, men enligt min man lite sämre lag. Det blev en av de sista NHL-matcher som spelades under säsongen. Veckan efter hamnade Kalifornien i Lock Down så vi r glada att vi hann hem innan.

Resan finns att läsa om under USA 2020 / Kalifornien


Bjuder på några bilder från Södra Kalifornien. Gud vad jag längtar dit igen
Ingela

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Som det kan bli, med ett virus

nouw.com/ingajohansson
Ingelasresor
Ingelasresor,

Ja det trodde man aldrig

nouw.com/ingelasresor
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag kan te tro att det har redan gått ett år och den här viruset vill inte försvinna. Jag hoppas att i augusti/ september blir mycket bättre
nouw.com/enitalienareisverige
Ingelasresor
Ingelasresor,

Ja hoppas. Längtar efter normalitet

nouw.com/ingelasresor
rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Skønne billeder😍
nouw.com/rejseguideafguld
Ingelasresor
Ingelasresor,

Tack. Ja nu längtar man efter sol

nouw.com/ingelasresor
rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Anngelic
Anngelic,

Åh vilka underbara bilder!

nouw.com/anngelic
Ingelasresor
Ingelasresor,

Tack. Längtar till Kalifornien

nouw.com/ingelasresor