God morgen til dere der hjemme i Norge! I skrivende stund skal jeg om noen små minutter legge meg etter en koselig og rolig mandag. I dag var min siste fridag før en ny jobbuke, så i morges dro jeg med meg roomien min Lindsey ut av sengen for å dra til vannparken Blizzard Beach. Vi koste oss i noen timer før vi til slutt dro til Disney springs og spiste litt pizza før hun skulle på jobb. Jeg hadde egentlig planlagt å vaske klær og trene litt i dag, men siden været var så bra og vi har gratis inngang til vannparkene nå på denne tiden av året, bestemte vi oss for å gjøre litt mer ut av formiddagen.

Det første vi gjorde når vi kom frem var selvfølgelig å ta en rolig tur i "The Lazy River". Altså, jeg trodde ikke det skulle være så deilig å bare flyte rundt parken i en badering og tulle og sole oss samtidig som tiden går stille forbi. Stressnivået sank fort mens vi cruiste rundt i de blå baderingene og hilste på alle badevaktene rundt i parken. Resten av tiden ble brukt til å sole oss og bade, helt til vi måtte dra så Lindsey kunne rekke jobb.

Så etter litt pizza og noe kaldt å drikke, dro Lindsey på jobb og jeg spaserte rundt i Disney Springs helt til bussen gikk hjem til Vista. Når jeg kom hjem var klokka rundt halv fem på ettermiddagen og jeg var dødssliten. Etter en dusj, sov jeg litt (for lenge, hehe) og frem til nå har jeg spist litt mat og sett filmen Sing. Egentlig skulle jeg ha tilbrakt kvelden på Happy Monday, men siden jeg skal være på jobb før halv åtte i morgen tidlig, var det et enkelt valg å hoppe over denne gangen og heller bli med neste uke. Så nå som klokken er så mye som den er skal jeg avslutte dette blogginnlegget, også bloges vi senere!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments