Velkommen til 2018! Før jul var jeg i Oslo på julemarked og juleforestilling, og før vi dro og så på forestillingen var vi på en tapasrestaurant rett ved Oslo S som het Pincho Nation. Planen var å få skrevet dette innlegget før 2018, men NEIDA det fikk jeg ikke gjort. Julekos og julefilmer kom i veien, hehe. Så her er det endelig - en liten review av Pinco Nation

Pincho Nation er en liten sirkus-inspirert App-restaurant hvor du kan kjøpe tapas og veldig, veldig morsomme og gode godteridrinker. Jeg hadde aldri hørt om dette steder før venninnen min sa vi burde prøve det. Vi ville først og fremst spise der fordi det var en restaurant med sirkus-tema og du kommuniserer KUN gjennom en app.

Altså når du får bordet ditt, får du bare en lapp og beskjed om å laste den appen. Det er gjennom den du bestiller drikke, mat og desserter +betaling. Når maten og drikken er klar får du en varsel igjennom appen hvor det står at du kan komme og hente drikken selv ved baren og maten selv ved kjøkkenluka. Dermed det eneste mennesket du kommuniserer med er hun eller han som står i døra og viser det til bordet. Deretter er det ingen som tar bestillingen din eller gir det mat. De kommer kanskje og henter det du er ferdig med, haha.

Så vi syntes det var et morsomt konsept, men jeg syntes det var litt dyrt i forhold til hva du får.. Drikken vil jeg si er dyr, både med og uten alkohol, og siden du kun bestiller små retter blir alt-i-alt dyrt til slutt. En liten rett koster vel i mellom 40-70sh kroner, så det blir plutselig mye, men alt i alt var det gøy å oppleve et nytt konsept.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments