I dag er det min fredag, altså min siste jobbdag denne uka og deretter to dager med fri. Det skal bli deilig og jeg tror jeg skal en tur i Hollywood Studios med Pernille i morgen og på mandag er det selvfølgelig Happy Monday igjen! Og slik går hver uke: fem dager med jobb også to dager med fri, Happy Monday på mandager og Chillers på onsdager. Det er så deilig og så annerledes de er slik tiden går her nede. Tiden går fort her, og i dag har jeg vært her i 114 dager. Det er nesten fire måneder og likevel føles det ut som om jeg nettopp kom hit. Tiden går fortere enn hva den gjorde hjemme og det er S-Å deilig.

Livet her nede er en drøm. Hjemme hadde jeg flere ting hengende over meg, tidsfrister og bekymringer. Her her jeg ingen anstrengelser eller tidsfrister. Timeplanen min blir planlagt rundt jobben og hvilke dager jeg har fri, om jeg vil reise eller dra i en park, sole meg eller sove lenge. Her har jeg mindre penger enn hva jeg hadde hjemme, men likevel føler jeg meg mer fri her enn hva jeg gjorde hjemme da jeg hadde mer penger, egen bil og en jobb hvor jeg i bunn og grunn kunne velge nøyaktig hvilke dager jeg ville jobbe og ikke. Uansett hva det er er det deilig å bruke et år på å ikke bekymre meg over noe.

Jeg digger jobben min og livet mitt her, selvom noen ganger er det dritt å stå ute og selge øl når det begynner å regne eller jobbe de dagene det er kaos i restauranten. Men det går bra, jeg har lært å nullstille meg fra dag tid dag, noe jeg hadde vanskeligheter med før jeg kom hit. Epcot og Disney har blitt en stor del av meg allerede og jeg elsker det. I starten trodde jeg at jeg hadde gjort er dumt valg siden det var så annerledes, men nå er jeg så glad for at jeg er her.

114 dager av oppholdet opplevd og 246 dager er igjen til å oppleves 🇺🇸

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments