For å si det mildt er jeg ganske lettet for at Halloween er over. Her har det vart i noen måneder allerede og ENDELIG er det over. Det er litt ironisk at jeg skriver det siden jeg har gått med på å dra til Magic Kingdom i kveld og oppleve den siste Mickey's Not-so-scary Halloween party. Det er Disneys halloweenfeiring og den aller siste skjer i kveld.. Så siden jeg har fått litt kalde føtter angående at jeg bare har noen få dager igjen her, må jeg oppleve det.
Anyway, denne uka har jeg feiret Halloween både på mandag som Mario med Rebekka som min partner og i går som en stormtrooper sammen med Synnøve. Det har vært gøy å kle seg ut og det er de beste kostymene jeg har hatt. Vi har hatt det gøy denne uka, men igjen -nå er jeg greit ferdig med Halloween.
Tenk nå er det første november og jula begynner allerede her i Disney. Mickey's Very Merry Christmas Party begynner neste uke. Så jeg må jo få med meg det og før jeg drar. Jeg gleder meg til å komme hjem til Norge hvor alt ikke begynner å tidlig og du faktisk kan glede deg når sesongen faktisk begynner. Jeg kommer hjem i desember og jeg gleder meg til å føle kulde og forhåpentlig vis litt snø før julen kommer.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments