Hallo! På onsdag forrige uke hadde jeg min graduation, altså en sermoni hvor du får diplom og et bevis på at du har fullført programmet ditt i Disney.

Plutselig gikk det opp for meg at jeg snart skal hjem og at programmet mitt snart er ferdig. Det er litt bittersøtt, jeg gleder meg til å endelig være ferdig og dra hjem, men jeg kjenner at jeg absolutt ikke vil forlate alle jeg har blitt kjent med her. Jeg vet jo at jeg kommer til å møte de igjen i Norge, men alle de internasjonale jeg har blitt kjent med er det verst å dra fra. 

Det er så rart å tenke på at livet du har etablert deg her plutselig skal være over og du skal hjem til det du dro fra i Norge. For alle oss her er det en grunn for at vi dro, nemlig at vi ville oppleve noe nytt og spennende, og når vi kommer hjem er så og si ingenting endret utenom meg selv. Jeg kommer også hjem i Desember og har en måned på meg til å finne ut av hva jeg vil gjøre fra Januar. Skal jeg reise igjen? Lære meg et nytt språk? Starte å studere? Skal jeg jobbe i Norge eller prøve å jobbe i utlandet? Jeg vet ikke og det irriterer meg siden jeg ikke klarer å velge. For et luksusproblem jeg har.

Det eneste jeg vet er at jeg skal feire jul og nyttår hjemme i Norge og at jeg ikke kan søke på jobb her i Disney Orlando før det har gått seks måneder og jeg kan ikke få starte å jobbe her før det har gått 16 måneder fra programmet mitt ender. dermed føler jeg at jeg må gjøre noe i mellomtiden så livet mitt liksom starter. Gjerne at jeg starter med studier også kommer tilbake her etter det for å tjene litt penger til å betale ned studielånene mine. Men igjen det er bare en tanke. Jeg vet ikke enda og tiden er knapp. Jeg finner sikkert ut av det til slutt for jeg må vel bare bestemme meg for noe?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments