Det er fredag og jeg kjenner at jeg gleder meg litt til helgen. Eller, etter at jeg kom hjem har helgen egentlig vært helt lik som hverdagene, så hva er det jeg egentlig skal glede meg til? Kanskje bare at jeg vet det er lørdag og snart søndag? Eller kanskje fordi det gjerne er et bedre TV-program i helgene, haha.

Etter at jeg kom hjem fra Orlando har jeg så og si bare vært hjemme. Altså, det er ikke så lett å få seg jobb når alle julehjelpstillinger gjerne starter i oktober/november og er tatt når jeg endelig skal søke jobb. Så jeg brukte tiden før jul til å slappe av og møte venner og familie, og det er vel det jeg gjør nå og. Jeg har fått meg en jobb, men den starter ikke før i februar. Så her sitter jeg hjemme og venter. Jeg prøver så godt jeg kan å se positivt på at jeg bor hjemme uten faste utgifter og får se mamma og pappa hver dag.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg føler en liten følelse av "backlash" eller at jeg sitter fast etter at jeg kom hjem. Jeg har vært hjemme i 44 lange dager og jeg har hatt følelsen av at det kanskje er litt "tabu" å bare sitte hjemme og ikke gjøre noen ting, men hva skal man gjøre når man kommer hjem en måned før jul og vil ha jobb? Ikke så mye mer enn å søke på alle typer jobber og håpe på at de ikke er gamle annonser eller er allerede tatt. Jeg føler en følelse av rastløshet og tomhet i livet, spesielt siden jeg vil gjøre så mye med livet mitt, som å studere og ha en flott jobb. Jeg vil.så.gjerne. gjøre noe igjen og gå tilbake til en hverdag som kanskje er litt hektisk men meningsfull. Forhåpentligvis kommer den tilbake så snart jeg kommer meg ut i arbeid. Jeg må vel bare vente på at dagene går og gjøre det beste ut av det, eller hva? Kontrasten er stor fra sol, varme og hektiske dager i Orlando til snø, kulde og ikke-hektiske dager her hjemme..

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments