Enda en uke har gått og jeg har vært hjemme i 13 dager. Det føles ikke slik i det hele tatt og jeg føler vel egentlig at jeg har vært hjemme i bare et par dager. Jeg har rukket å være med noen av venninnene mine og gud det er deilig å se dem igjen. Jeg har ikke fått rukket å være med alle enda, men den tid kommer heldigvis.

I helgen bestemte jeg og Marthe at vi skulle ut og spise og se på kino. Vi skulle se "Adjø Montebello" etter at vi hadde spist middag på Egon. Maten var god og filmen var bedre enn hva vi hadde forventet. Nå er jeg usikker på hva jeg egentlig forventet av filmen, men jeg syntes den var veldig bra. 

Og! Nesten det beste med kvelden var at jeg vant en "Heisann Montebello"-gris! Æh, jeg vinner gjerne aldri sånne greier og fulgte ikke med når de ropte at jeg hadde vunnet en gris. Så, da kan jeg jo si at kvelden var komplett?

Tenk at det er under to uker til jul og vi snart er i 2018. Dette året fløy forbi og jeg håper på at jeg klarer å fylle neste år med (nesten) like mange opplevelser som jeg hadde i år. "Adjø Montebello" fikk meg ihvertfall sykt lyst til å dra på konsert snart og jeg kom på at jeg har ikke vært på konsert på e v i g h e t e r, så da er det vel på tide.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments