Om to dager sitter jeg på flyet hjem til kalde Norge. Jeg er ferdig med "friåret" mitt. Jeg hadde siste dag på tirsdag forrige uke og jeg var heldig som kunne få være Assignor istedenfor det jeg egentlig skulle være. Jeg husker det var den beste jobben jeg hadde før jeg fikk bli servitør.

I dag har jeg vært her i 389 dager og jeg kjenner at det skal bli deilig å komme seg hjem igjen. Likevel vet jeg at jeg kommer til å savne å være her masse, spesielt alle de jeg har blitt kjent med som fortsatt har en god del av programmet igjen. Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem da.. Jeg har sett på en haug av jobber og jeg lurer på om jeg skal flytte til Oslo, om jeg skal bo hjemme til jeg skal eventuelt studere eller om jeg skal bare satse og flytte til utlandet igjen. Jeg jobber enda med søknaden til studier i England og Skottland, i tillegg til at jeg har søkt på boliger i Oslo hvor jeg kanskje skal søke på studie. Problemet er at jeg faktisk ikke tør å ta en fast beslutning fordi jeg er vel redd for at det valget ikke kommer til å gi meg nok muligheter her i fremtiden og underveis. Jeg tenker på fordeler og ulemper, hva jeg vil og ikke vil, om jeg kommer til å være attraktiv på jobbmarkedet senere og blander dem alle sammen til en stor røre jeg ikke kommer ut av. Men jeg finner nok ut av hva jeg skal gjøre til slutt.

Det ble heller ingen tur til New York som jeg skrev i forrige innlegg. Det var for mye å gjøre her før jeg skulle hjem og jeg må si at jeg rett og slett er for sliten.

I skrivende stund har jeg ligget her i to timer og søkt på jobber, studier og prøvd å få skrevet ferdig dette innlegget. Nå har jeg tenkt meg til banken og spise litt, så skrives vi senere.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Om bare noen få uker er eventyret her i Orlando over. Jeg kan ikke tro at det har gått så fort og det er surrealistisk å tenke på. Jeg og min arrivalgruppe er de siste som drar i 2017 og vi var den siste gruppa som begynte på programmet i 2016. Vi var "nye" ganske lenge før det kom en liten gruppe igjen i februar/mars og vi alle som ikke hadde blitt servitører enda ble så godt sammensveisa. Etter ni lange måneder i bakeren, beer cart og som ryddehjelp i restauranten, ble vi endelig servitører.

17 dager til jeg er ferdig som servitør og Cultural Representative i Norgespaviljongen.

 

Jeg kan ikke tro at det har gått så fort og det er surrealistisk å tenke på. Jeg og min arrivalgruppe er de siste som drar i 2017 og vi var den siste gruppa som begynte på programmet i 2016. Vi var "nye" ganske lenge før det kom en liten gruppe igjen i februar/mars og vi alle som ikke hadde blitt servitører enda ble så godt sammensveisa. Etter ni lange og varme måneder i bakeren, beer cart og som ryddehjelp i restauranten, ble vi endelig servitører. Om bare 17 korte dager er jeg ikke servitør lenger. Da er jeg bare Ingebjørg som har jobbet i Disney og skal hjem til kalde Norge hvor jeg skal få meg en vanlig jobb.

19 dager til jeg må ha pakket ferdig og flytte ut av leilighet 1021 på The Commons.

 

Mitt eventyr startet på Vista Way, det eldse leilighetskomplekset vi kan bo på. I en nedslitt og skitten leilighet flyttet jeg inn til fem college programmere, alle fra forskjellige stater i USA. Vi alle kom godt overens ganske fort og jeg kan enda huske den første morgenen hvor jeg skal inn i leiligheten for første gang og vekker så og si alle. Jeg kan huske følelsen av å være i en totalt ukjent leilighet og vite at "her skal jeg bo". Dermed et halvt år senere, 11. mai, flytter alle ut og jeg må dermed også flytte. Jeg ble heldig og fikk flytte til The Commons, et av de bedre og nyere leilighetskompleksene. Igjen, jeg skal bo i en leilighet hvor det er plass til 5 andre. Her har jeg bodd med en fransk, fire meksikanere og to briter (hittil 4. nov). Det var både bittert og digg å flytte til et bedre kompeks, men Vista Way vil alltid være mitt hjem her i Disney.

21 dager til jeg drar til New York

2

Dagen etter Thanksgiving skal jeg til New York og tilbringe mine siste dager her i USA. Som jeg har skrevet i tidligere innlegg har jeg ikke vært utenfor Florida og siden jeg tenkte å dra ut av landet så sent som mulig, tok jeg muligheten og bestilte fly hjem fra New York. Jeg har til og med bestilt meg en bok som skal guide meg igjennom New York og gjøre meg om til en av de større turistene den korte uka jeg er der. Jeg gleder meg og jeg gleder meg til å dra til en ordentlig storby, i tillegg til å kjenne litt på kulden kjenne litt på kulden.

Eventyret er snart over. Jeg er både lettet og lei meg for det. Lettet for at jeg endelig er ferdig med jobben og skal hjem og slappe av før nyttår starter med et nytt eventyr, men også lei meg for å forlate dette magiske stedet hvor jeg har møtt så mange utrolige mennesker.

Likes

Comments

Dette er det aller siste av Halloween som jeg håper finnes i Florida. Jeg og en av mine gode venninner her i Florida kjøpte billetter til siste dagen av Halloween-eventet til Disney nå på Onsdag. Først var jeg litt skeptisk, men etter at vi kom inn ble jeg ganske positivt overrasket over alt man kan se og gjøre. Om man er en skikkelig Disney-fan er dette en liten bit av himmelen.

Fra klokka 7pm stenges parken for alle som ikke har billett, for Magic Kingdom er tatt over av alle "Villians" - nemlig alle skurkene fra filmene. Man går rundt og samler inn tonnevis av godteri, mens man tar noen attraksjoner eller møter spesialkarakterer. Vi samlet inn seks poser med godteri. Så mye godteri som kommer til å vare i flere måneder! Så hele settingen er ganske spesiell og om du får sjangsen, bli med!

Først og fremst skal jeg nevne dekorasjonen. Disney går virkelig over stokk og sten når det kommer til dekoren i parkene og nå til Halloween har de pyntet ganske bra! Min favoritt er alle Mikke-gresskarhodene som er på alle lyktestolpene. De er så søte og høstaktige og får det i skikkelig høststemning!

Med en gang vi kom inn i parken begynte Hocus Pocus Villian Spelltacular. Her har skurkene et skikkelig bra show som de viser tre ganger iløpet av kvelden. Veldig mye bra musikk og sceneshowet er helt fantastisk.

Det beste med slike eventer som dette er at det er så mange karakterer ute som du gjerne ikke får møte. SÅ mange kule karakterer! Vi møtte blant annet dronninga, Tweedledee og Tweedledum fra Alice. Vi møtte Cruella De Vil og vi gikk også forbi alle de syv dvergene. MAn kunne også møte Prince Eric sammen med Ariel, Jafar, Abu og mange fler. Etter at jeg har møtt disse karakterene vil jeg si at villians er mye morsommere enn prinsesser!

Rett før vi skulle se paraden, måtte vi selvfølgelig se fyrverkeriene. De er jo helt fantastiske og jeg kan ikke beskrive dem. De er selvfølgelig ikke like bra som de vanlige fyrverkeriene i Magic Kingsdom, men de er likevel ganska bra!

Og til slutt så vi paraden. Det eneste jeg skal si om den er at den er fatasisk underholdene og jeg skal bare droppe bilder. 

Det hele var bedre enn forventet og jeg er ganske glad jeg fikk oppleve det. Jeg tror jeg har et lite elsk-hat forhold til parkene, noen ganger elsker jeg de andre ganger kan jeg ikke fordra å gå rundt i dem i folkemassen. Denne gangen elsket jeg det.

Likes

Comments

For å si det mildt er jeg ganske lettet for at Halloween er over. Her har det vart i noen måneder allerede og ENDELIG er det over. Det er litt ironisk at jeg skriver det siden jeg har gått med på å dra til Magic Kingdom i kveld og oppleve den siste Mickey's Not-so-scary Halloween party. Det er Disneys halloweenfeiring og den aller siste skjer i kveld.. Så siden jeg har fått litt kalde føtter angående at jeg bare har noen få dager igjen her, må jeg oppleve det.
Anyway, denne uka har jeg feiret Halloween både på mandag som Mario med Rebekka som min partner og i går som en stormtrooper sammen med Synnøve. Det har vært gøy å kle seg ut og det er de beste kostymene jeg har hatt. Vi har hatt det gøy denne uka, men igjen -nå er jeg greit ferdig med Halloween.
Tenk nå er det første november og jula begynner allerede her i Disney. Mickey's Very Merry Christmas Party begynner neste uke. Så jeg må jo få med meg det og før jeg drar. Jeg gleder meg til å komme hjem til Norge hvor alt ikke begynner å tidlig og du faktisk kan glede deg når sesongen faktisk begynner. Jeg kommer hjem i desember og jeg gleder meg til å føle kulde og forhåpentlig vis litt snø før julen kommer.

Likes

Comments