God morgen! I dag er det starten på min "helg" det var så digg å ikke ha den følelsen av at jeg må snart på jobb. Planen i dag var at jeg og noen venninner skulle gå i en park i dag, men vi får se på om det blir noe av. I dag regner det og det er kjempekaldt, og da er det ikke så gøy å gå i en park. I det siste har det litt kaldere og kaldere her i Orlando. På dagtid er temperaturen nede i 11 grader, og om kvelden kan den gå helt ned til 8 eller 5 grader.

For å si det sånn, når vi er vandt med 28 og 30 grader på dagtid og 23 grader på kveldstid er dette beinkaldt! Så vi får se på om det blir noen parker i dag eller ikke.

Uansett hva det blir til, er det deilig med to dager fri. Så nå skal jeg spise frokost og slappe av med litt serier. Vi blogges!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

For en uke siden var jeg i Animal Kingdom, Disneys zoologiske park. Dette var første gangen jeg var i Animal Kingdom og jeg ble ganske overrasket over temaet, siden jeg hadde vel bare forventet at det skulle være en fornøyelsespark med kun mat og karuseller. Men nei, her får du se flere eksotiske dyr fra forskjellige deler av verden, spise mat som er inspirert fra Asia, Afrika i tillegg til at du kan oppleve og spise i DinoLand USA og Discovery Island. I tillegg til dette går du igjennom gater og områder inspirert fra Asia og Afrika som gir deg følelsen av at du befinner deg på disse eksotiske stedene.

Det første vi møtte når vi hadde gått forbi inngangen er det store treet som dere ser i midten av bildet. Jeg personlig syntes det ligner på et tre som kunne ha vært med i Løvenes Konge eller Pocahontas, men det er jeg ikke sikker på. Dette er parkens midtpunkt og det er KJEMPEstort. Om kvelden gjør de om treet til et levende lerret og viser flere forskjellige lys-historeier om dyr eller historier knyttet til Disneys klassikere, noe som er sykt facinerende å se på.

Så, vi går videre inn i parken, siden vi har fått FastPass til Expedition Everest som er en av de beste attraksjonene i parken, nemlig en raid som tar deg med på en fjelltur i Himalaya, Asia. En veldig bra attraksjon!

Deretter bestemte vi oss for å se noen av dyrene. Vi skulle se gorillaene før de ble tatt inn for natten, og på veien dit fikk vi se en masse aper, flodhester og flere forskjellige fugler, krypdyr og fisker. Dette var kun en del av dyrene du kan se på egenhånd og i tillegg kan man booke seg plass på en lang safaritur. Det gjorde ikke vi denne gangen, men det er noe jeg skal gjøre senere.

Deretter gikk vi bare rund og tittet på de forskjellige områdene i parken helt til det ble mørkt og til lysshowet på det store treet begynte.

En av de bedre tingene med parken er butikkene og detaljene i parken. En super park som har det meste og som er veldig behagelig å besøke. Hittil har jeg kun vært i Animal Kingdom to ganger, og det er en av de parkene jeg liker mest.

Til helgen tenker jeg det blir enten Magick Kingdom eller Epcot, kanskje begge? Vi får se hva det blir til helgen.

Likes

Comments

Heia kjære lesere! Denne mandagen bestemte jeg og en venninne fra jobben at vi skulle ta oss en tur til en av vannparkene til Disney. Først tenke vi å dra til Typhoon Lagoon, men siden den var stengt dro vi heller til Blizzard Beach, og etter en liten busstur kom vi oss endelig frem til parken.

Hele parken ser ut som et skiområde med bygninger laget etter fjellhytter og områdene rundt strendene og bassengene er fjell, skog og snø.

Vannparken hadde alt: God mat og snacks, strender og solsenger, basseng med og uten bølger og masse sklier! Så vi måtte jo prøve de fleste før vi la oss ned for å sole oss med is og mini-donuts.

Med andre ord: Vi koste oss skikkelig i flere timer før vi bestemte oss for å dra til Animal Kingdom som ligger ganske nærme Blizzard Beach. Vi var jo ganske heldig med været også. I januar har det vært mange kalde dager og mye regn flere av dagene. Så jeg gleder meg til at det blir bedre vær nå mot våren, håper jeg da.

Senere kommer det et innlegg om Animal Kingdom. Denne dagen var det første gang jeg var i Animal Kingdom, og jeg digger den parken. Så nå har jeg faktisk besøkt alle fornøyelsesparkene til Disney, og jeg tenker at jeg vil legge ut et innlegg om hver park senere.

Likes

Comments

Heya, nå er det en god stund siden jeg har skrevet noe her til dere. Helt siden jul har det vært mye jobbing og mye som har skjedd rundt jobb, så nå i tiden som kommer håper jeg på å få oppdatert litt oftere.

Men, herregud det er 2017 allerede og vi et til og med i midten av januar. Jeg kan nesten ikke tro at jeg har vært her så lenge. Det er nesten litt surrealistisk.

For å si det sånn, tiden flyr for her. Man tenker ikke over hvilken dato det er eller hvilken uke det er, man tenker kun på om man jobber PM eller AM, i restauranten eller QSR eller når helgen din kommer (altså dine to fridager). Ellers dreier livet her seg om Happy mondays, Chillers og andre diverse eventer som arrangeres på de forskjellige dagene hver uke. Så når man da begynner å tenke over hvilken dato det er, får man et lite sjokk og tenker på hvor fort tiden har gått. Deretter begynner man å tenke på tiden man har igjen og hvor lenge det er til man skal hjem.

Det er litt deilig å leve slik også. Man har ingen bekymringer rundt tidsfrister eller andre herdagslige ting. Det eneste jeg kan bekymre meg om nå er om jeg får tid til å bli med på alle arrangementene neste uke eller om det krasjer med jobbtimeplanen min.

Jeg håper jeg får tid til å oppdatere igjen om ikke så altfor lenge, så vi blogges!

Likes

Comments