Hei dere! Nå er det noen dager siden jeg har skrevet noe her, men jeg skal si at tiden går ganske fort her i tillegg til at det skjer ting hele tiden. Tre uker har gått og de to første ukene så og si bare før-opplæring til jobben og en del papirarbeid. Deretter begynte vi i training. Vi som jobber i Food and Beverage har tre typer opplæring for de tre forskjellige stedene vi kan jobbe før vi kan bli servitører, men i Attractions og i Merchandise har de en kortere opplæring.

På de tre ukene vi har vært her har vi også opplevd en del ting allerede. Først og fremst hr jeg vært en liten tur i Magick Kingdom, en tur i Epcot og vært på fotballkamp.

På mandag derimot var jeg med på Flicka og Happy Monday. Flicka er opplegget da de norske jentene møtes før vi drar på Happy Monday hvor vi spiller Beerpong med et av de andre landene som finnes i Epcot. Alle har sine egne T-skjorter, hvor vi har rosa. Så det ble en sen kveld, men ganske gøy!

Så, tre uker av 52 er veldig lite, men det føles ut som om vi har vært her så veldig lenge og det er nesten uvirkelig å tenke på hvor lenge vi skal være her. Det er nesten så jeg savner kulden og snøen allerede.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Gjett hva! Jeg har vært på min aller første amerikanske fotballkamp! Dette var på lørdag hvor vi dro en to timers tur til byen hvor University of Florida ligger. Hele området var fult av fans siden det var i tillegg en match mellom to universitetslag, så det var til og med store skolekorps og cheerleadere som fulgte med lagene. Tydlighvis var det også en viktig kamp, og som dere ser var hele stadion ful av orange og blå fotballfans!

Vi var også så heldige og fikk en liten VIP visning rundt på området, hvor vi fikk se banen fra der spillerne kommer ut, hvor de styrer alle kameraene fra og hva Tailgate er (pre game fest). For å si det sånn, det var en hel dag full av nye inntrykk av den amerikanske sportskulturen.

Om dere noen gang får muligheten til å dra på en slik kamp, dra og kos dere! Det er en helt annen stemning på tribunen, akkurat som på film faktisk.

Har noen av dere vært på en slik kamp før?

Likes

Comments

På torsdag var det første dag med opplæring, altså Traditions. Dette er den første dagen hvor vi blir Cast Members - offisielt. Dette var en hel dag med opplæring i hvordan vi skal oppføre oss på jobb, om Disney og masse informasjon om jobben. I tillegg fikk vi name-tags og egne Mickey Ears, etter at vi var på en liten guidet tour igjennom Magic Kingdom. På slutten fikk vi besøk av sjefen selv, nemlig Mikke Mus. Det var så gøy og jeg fikk faktisk en god klem av han også!

Denne dagen var starten av oppholdet her i Disney. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg enda mer til å begynne med jobben og spre glede til gjestene, for det er det vi gjør! Min spesifikke opplæring starter på søndag, altså i dag. Jeg er spent på hva vi skal igjennom og gira på å komme i gang! Ønsk meg lykke til!

Likes

Comments

Hei kveld, kjære lesere! På fredag var jeg og noen venner i Magic Kingdom for aller første gang. Denne fredagen var den første dagen vi hadde fri, og da måtte vi selvfølgelig prøve oss ut på en av parkene her i Orlando. Vi ankom Magic Kingdom rundt fem på kvelden, og dessverre måtte vi dra klokka syv, siden vi ikke hadde billett til Mickey's Christmas Party. Uansett, var de to timene i parken magisk for å si det sånn, hehe!

Siden det snart er jul, er alle parkene dekorert allerede med masse julepynt. Det er veldig fint å se på og bare det er en opplevelse i seg selv. Med en gang vi kom inn, begynte en parade rett ved der vi sto. Det var så gøy å se all dansingen, karakterene, masse vogner og stemningen var helt fantastisk! Altså, man ble så revet med når paraden kjørte forbi, og jeg måtte bare vinke og prøve å få oppmerksomheten til flere av karakterene, akkurat som jeg var et barn igjen.

Deretter ble det fort mørkt, og da snakker jeg lyst klokka 1700, skumring 1715, og mørkt 1720. Hele parken er jo så flott med alle lysene i mørket, spesielt slottet. Jeg vet jeg skriver at alt er så sykt flott, men det er det. Første gangen i parken er nesten for mye og det er en drøm fra barndommen som har blitt til virkelighet.

Som en oppsummering: Selv om det var en kort tur var det supert og jeg gleder meg til neste gang jeg skal tilbake til Magic Kingdom, eller en av de andre parkene.

Likes

Comments

Lokal tid: 2130 - 09.11.2016

Hei kjære lesere! Nå er det sent onsdag kveld og jeg kjenner at jeg begynner sakte men sikkert å få inn døgnrytmen. Kroppen henger fortsatt litt igjen etter norsk tid, og det hjalp ikke så mye når vi i forrige uke måtte stille klokka enda en time tilbake her. Men dagene går, og jeg har det veldig fint.

Dagene består nå av å delta på ulike informasjonsmøter med Disney og deretter gjøre ha enn som vi kan tenke oss å gjøre. I går besto dagen av Starbucks og Night of Stars i Disney Springs.

Disney Springs er Disney sin egen gate med butikker, attraksjoner og spisesteder, og Night of Stars er Disney sin egen talentkonkurranse med deltakere fra College- og internship programmene. Jeg og to venner dro for å se hva de var, og et var god underholdning for en tirsdagskveld. Det hele varte rundt to timer og etter showet spradet vi litt rundt i Disney Springs for å se om det var noen steder hvor vi kunne spise. Det endte opp med at vi tok bussen hjem, hvor vi gikk til Wendy's og spiste en veldig god burger.

I morgen er det noe som heter Traditions og som jeg har forstått det er det min første arbeidsdag her i Disney. Altså, dette er en dag hvor vi er "off stage" og hvor vi får masse informasjon og beskjed om hvor vi skal jobbe, tror jeg. Jeg vet ikke hvordan planen min er resten av uken, men jeg tipper at vi skal få opplæring ganske snart og deretter begynne å jobbe med det vi egentlig skal jobbe med.

Hvordan er det i Norge? Jeg må si at jeg enda ikke har skjønt at jeg skal bo her, for det føles som om jeg snart skal avslutte "ferien" jeg er på og reise hjem. Heldigvis er det ikke sånn, da.

Likes

Comments