God lørdag kjære lesere! Som dere sikkert vet, har det vært fadderuker på så og si alle høyskoler og universiteter i Norge. Jeg håper dere som har deltatt har hatt en super oppstartsuke og fått mange nye venner og herlige opplevelser! Jeg var selv med på starten av min gamle skoles fadderuke, og det var utrolig gøy! Jeg kjente at jeg savnet litt det å være student, men jeg vet den tid kommer igjen etter at jeg har kommet hjem fra USA.

De andre dagene denne uka har jeg vært med mine venner hjemmefra, og for noen dager siden var jeg med en venninne på en dagstur til hytta hennes i Drøbak. Heldigvis for oss var det knallfint vær, så det ble en del bading og deilig grillmat.

​Dette er vel det mest "sommerlige" jeg har gjort i hele sommer, og det virker som om solen alltid skinner i Drøbak!   skulle virkelig ønske jeg kunne være der oftere. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hallo, kjære lesere! Jeg håper dere har hatt en super start på uka, spesielt siden dette er uka hvor de fleste starter på skolen. Jeg skulle egentlig skrive dette innlegget for to uker (he-he) siden, men det kommer nå isteden! Som det forrige innlegget forteller, var jeg og søstern i Edinburgh den første helga i August. Vi dro dit for å få med oss The 2016 Royal Edinburgh Military Tattoo, og for å få en liten helgetur før skolen og hverdagen starter.

For å si det sånn: Det var veldig bra og jeg anbefaler alle som får en mulighet til å se på ett av Military Tattoo-showene om å dra, enten om det er i Norge eller i et annet land.

The 2016 Royal Edinburgh Military Tattoo foregikk ved Edinburgh Castle. For oss lå det bare noen minutter unna hostellet vårt (Smart City Hostels), i tillegg lå vi ganske nær den store shopping gata og sentrum av Edinburgh.

Jeg er ikke helt sikker på hvor mange aktører som deltok, men det var en del, blandt annet Gardens musikk- og drillkompani. Det var jo også en grunn til at vi i det hele tatt tok turen.

Som dere ser er det ikke så mange bilder av resten av turen, hehe. Grunnen til det er at jeg rett og slett glemte å ta bilder.. Det er litt synd, men ja, det var en super tur selv om jeg ikke har så mange bilder av det!

Uansett anbefaler jeg alle til å dra å besøke Edinburgh! Om du vil dra på en shoppingtur, dra hit. Mulighetene er store for god shopping her og det er noe annet enn London. Det er en super by, veldig koselig og sjarmerende. 

Likes

Comments

God kveld! I skrivende stund sitter søstern og jeg plantet i to stoler i gaten på Gardermoen. Flyet er førti minutter forsinket, men vi tar det med godt humør - vi skal jo til Edinburgh! Vi begge gleder oss til å komme frem og sjekke inn på hotellet vi skal sove på de to nettene vi er der, og vi har planer om å utforskebyen før vi tar kvelden. Ingenting er bedre enn å reise litt, og en helgetur er jo supert i en hektisk hverdag fylt av jobb, jobb og mer jobb.

Vi skrives senere denne helgen for en update!

Likes

Comments

God morgen alle sammen! Er det flere enn meg som får cravings av dette bildet eller? Det får i hverfall jeg.. Bildet er fra forrige uke da jeg var i Oslo og bestemte meg på vei hjem at jeg skulle bestille meg noe godt å spise, og endte opp med sushi!

I slutten av denne uka skal jeg til Edinburgh med søsteren min hvor vi skal se på Military Tattoo. Dette har vært planlagt siden tidlig i Februar og nå er det bare fem dager med jobb før vi drar avgårde! Vi har vært i Edinburgh før, men kun en dag, så det skal bli gøy å dra tilbake og være der en hel helg!

Noen av dere som har vært i Edinburgh og som kan gi noen tips til hva vi kan gjøre og se på når vi er der?

Likes

Comments