Hei! Beklager for ikke jeg har skrevet noe før nå.
Har bare hatt litt mye å gjøre.
Nå har jeg akkurat sittet meg ned. Og satte på TV, har laget bolle deig, så den må stå i 30-40 min, så nå har jeg akkurat sittet meg ned og ser på SYKT PERFEKT. Jeg vil si at jeg kjenner meg så utrolig igjen i mye av det som de sier. Det er jo et kjempe program å se på. Her kan du se hvordan disse syv norske jentene har det, hvordan deres hverdag er.
Jeg strever med mye av det samme som de jentene her sier og viser. Sånn som at man går rundt med hodepine nesten hver dag, føler at man ikke klarer noe, får angst når man går i store folkemengder, føler at man ikke ser bra ut eller at man ikke er god nok, og at en vil oppnå skolen, få seg en utdanning,få seg en jobb men man føler at en ikke klarer det og at en ikke kan det pga en ikke er perfekt nok. Dette er ting jeg går å tenker på hver eneste dag. HVORFOR? Hva er det som gjør at en går å tenker så mye på det. Jeg sier ofte til meg, hvorfor skal du gå å tenke sånn hele tiden? Kan ikke du heller prøve å si til deg selv,Ingen er perfekte, ingen er flink på alt, ingen som vet alt. Men alle kan oppnå noe og DU er god nok.

Jeg prøver hverdag og si tre ting som jeg liker med meg selv og hva jeg er flink til!

Jeg vil si til dere der ute, prøv å si tre ting som du verdsetter hos deg selv, hver dag. Jeg har tre ting jeg vil si til dere. Du er god nok, du er flink til noe og du er verd noe!

Likes

Comments

I dag våknet jeg kvart på seks, så ordnet jeg meg og dro for å møte bestevenninnen min for å ta bussen kvart over sju til skolen. Begynte egentlig ikke før halv ti men skulle møte noen andre venninner også, som begynte tidligere enn meg. Når vi kom på skolen så satt vi nede i kantinen, vi snakket og lo godt av mange gøyale historier som dem fortalte. Også begynte kl å nærme seg tid for at jeg skulle til timen. Så gikk jeg til timen når den begynte halv ti. Vi hadde da tegn til tale og kosthold. Også var de pause kvart over elleve til tolv, og når friminutte var over så forsatte vi i timen med kosthold, til klokken var ti over ett, da gikk vi til SFO og jobbet der til klokken var kvart over tre, men jeg glemte tiden i dag og var til halv 4. Koste meg sånn med barna at jeg glemte tiden. Så jeg reiste hjem, for jeg måtte ta mandagsrutinene, som da er å vaske leiligheten og handle inn for hele uken. Mange spennende middager denne uken. I dag hadde jeg middags besøk av Tone en god bekjent av meg.

Legger ut bilder av middagen i dag og Tzatzikien (dressing)

Stekt laks i lefse med forskjellige grønnsaker og tzatzikien (dressing)

Ønsker dere en riktig så fin kveld videre!

Legg gjerne til en kommentar
.

Likes

Comments

Sunday today!

I dag våknet jeg ganske så seint. Og det var bare så utrolig herlig, for jeg pleier som regel og våkne gry tidlig også får jeg ikke sove lengre, men i dag våknet jeg halv tolv, det var bare super deiligt.

Hva skal jeg finne på i dag?

Akkurat nå sitter jeg å spiser litt frokost. Også skal jeg finne ut hva en skal gjøre. Litt ship at alt er stengt om søndagen. Men er jo egentlig alltid noe å gjøre. For eks, gå tur,ta bilder, gå på treningssenteret, dra på besøk, kino, bowling, ut å spise osv... Er en del man kan gjøre da.
Så i dag tenker jeg meg at jeg skal ta på meg klær å gå ut på en liten tur og ta litt bilder også blir vell det litt ryddings hjemme, matlaging og slappings i sofaen og se TV til en skal legge seg. Det vil jeg si er ikke en typisk søndag for meg, som regel på søndagen pleier jeg å dra i stallen, også kommer jeg hjem og lager meg middag så er det godnatt liksom. Så blir deilig å få en dag for seg selv og bare ha en stille og rolig søndag.

Jeg ønsker alle sammen en vidunderlig flott søndag!

Legg gjerne igjen en kommentar om hvordan din søndag har vært eller hva du skal gjøre i dag!

Likes

Comments