Hei kjære lesere og følgere.
Da er jeg tilbake igjen etter hvor lang tid ? hehe, jo veldig lang tid. Kjente jeg trengte litt ferie for meg selv egentlig. Jeg har prøvd å fått tenkt gjennom ting og fikset opp i private ting som skjer i livet. Jeg kommer til å blogge minimum 1 gang om dagen, noen ganger 2 eller 3. Men det kommer jeg nærmere til. Jeg kommer til å røpe 2 store nyheter i morgen på dagen rundt 3 tiden, kanskje noen ha fått det med seg. Men det er hvertfall noe som har skjedd, og som kommer til å gjøre det lettere for meg både på privaten og andre ting :) Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, for jeg er sinnsykt sliten. Og det kommer dere til å skjønne i morgen da jeg røper den hemmeligheten som kanskje ikke er så hemmelig lenger, hehe :) Men gjerne kom med forslag til hva dere vil se på bloggen :)

Hva har du gjort i sommer ?

Planer etter sommerferien ?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere :)

I går fikk jeg en pakke i posten, og det var pakke fra ROMWE. Jeg har et samarbeid med romwe, og jeg er kjempe fornøyd med pakken jeg fikk i går. Så i dag tenkte jeg å vise dere hva jeg fikk, og da valgte jeg å vise dere mitt antrekk for dagen i dag.

Topp//BIKBOK, Bukse//ROMWE,Veske//CUBUS,sko//NELLY:COM
(For å komme til hvert plagg, trykk ovenfor! f.eks sko, veske osv)Hvis det ikke kommer opp selve kles plagget, så er det tomt for det på lager!

Sjekk ut ROMWE.com HER

Hva synes du om dagens antrekk ?

Likes

Comments

Hei, kjære lesere og velkommen til min nye blogg på Nouw.com. Jeg er helt ny på denne blogg plattformen. Og jeg tenker å prøve ut denne nye nettsiden for å se hva jeg synes er best for meg. Jeg har en blogg fra før av som er ingalillmiikalsen.blogg.no, om dere ønsker å sjekke den ut så kan du trykke HER. Jeg skal blogge på to helt forskjellige nettsider, noe som kommer til å by på en del utfordringer. Men derfor jeg velger å gjøre det, er fordi, jeg vil finne ut hva som passer best. Og jeg må holde dere lesere på nouw og blogg.no oppdatert. Så jeg kommer til å blogge 4 ganger i uken her, og 3 ganger i uken på blogg.no. Det er hvertfall det som er planen nå. Så får vi se hva fremtiden bringer etter prøvetiden. Gjerne fortell meg hva du synes er bra med nouw, da jeg trenger noen tips og gjerne vil høre hva du synes om denne nettsiden, og hvorfor du byttet.


​Hva synes du om Nouw.com ? 

Har du noen erfaringer og tips du vil dele ? 


Likes

Comments