Det sket sig men den reser sig igen👍🏼

Min surdeg sket sig helt, där var ytterst lite liv i den vad har jag gjort för fel?
Gick igenom recept och Fredriks film en gång till.
Hade gjort fel på en grej, så nu får jag baka bullar till koltrasten så någon blir glad.
Och jag som alltid tjatat om att man slänger inte ihop mat och bak, det visar resultatet på våra barns beteende vid matbordet och matupplevelse.
Och i gårkväll slängde jag ihop en deg som hånade mig i morse, ja den hade ingen trevlig fredagskväll, såg det ut som.

Ska tro mannen skratta, trodde ett tag han var lite bov i dramat!
Han säger:
Den går att rädda.
Jag skiter i den, det blir fågelmat.
Han tar fram sin lena röst, och berättar
(talar till mig, inte med mig)
Det värsta jag vet, går i taket, kommer ner igen.
Du får degen, varsågod.
Han tillsätter lite mer mjöl, lite jäst (fusk) men räddas det som räddas kan, men med mycket kärlek gör han det.
Efter tre timmar ser den ut så här, den är räddad.
Men absolut inte av mig.

När jag berömde honom sa han:
Det ska bli gott till kvällsmat.
Vi är inte där ännu, vi får se, återkommer om resan i vårt kök.

Gillar