Heej💕

Inget större har hänt under de senaste veckorna förutom att jag har fått en kusin. Söta lilla Alf som jag fick hålla för första gången i söndags. Har träningskläder på mig på bilden då jag hade varit och tävlat innan vi skulle träffa Alf. Nu under en vecka har även Amandas syster Hannah ifrån Tyskland vara hos oss i en vecka och det har varit superkul. Lite jobbigt i början då man var tvungen att bara prata engelska men det gick fort innan man fick igång flytet.

Take care💕

//Vilma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej💕

Nu var det ett tag sedan jag la ut saker på bloggen. Nu känner jag ännu mer glädje för att blogga efter lite paus ifrån den.
Under tiden då jag inte har bloggat har jag varit ute med ofta med närmaste släktingar på tillexempel Skånes djurpark, en dag i Köpenhamn vilket var ett julklapp från min familj och jag har även tävlat en del.

Take care💕

//Vilma

Likes

Comments

Heej💕

Igår var det en ny teve som stod på listan vilket var riktigt kul. Fick se en riktigt stor teve och det kändes verkligen som man var inne i filmen som visades. Idag blev det emporia med syrran vilket var riktigt kul. Provade några solglasögon där😂

Take care💕

//Vilma

Likes

Comments

Heej💕

Nu är det lördag och helgen har precis börjat. Tävlade igår i slägga då jag fick pers med resultatet 45.47. Senare på kvällen var jag och Ina iväg för att passa barn vilket var lite annorlunda för min del. Två av barnen pratade engelska medans de andra två barnen pratade svenska. Ibland blandade man ihop vem man skulle prata med och en sak som jag frågade mig själv hela tiden, hur kunde barnen kommunicera med varandra?? Idag är det tävling igen då jag har kastat diskus vilket inte har gått bra, nu taggar vi till kulan istället.

Take care💕

//Vilma

Likes

Comments

Heej💕

Idag blev jag konfirmerad vilken var en stor höjdpunkt för mig. Även om jag gjorde bort mig i kyrkan då micken inte funkade när jag skulle prata så har jag kommit ett steg närmare vuxenlivet.

Take care💕

//Vilma

Likes

Comments

Heej💕

Efter en vecka med konfan på läger är det dags för tävling i Halmstad. Kulan gick helt okej med en andra plats. Nu är det dags att tagga till diskusen istället!

Take care💕

//Vilma

Likes

Comments