Header

Idag levlade jag klart Minova, så nu är det Bilbos tur!
Så här glad är Bilbo över att få bli tränad x)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tycker verkligen att Nordsvenskarna är fina, och man ser att det är mycket jobb nerlagt bakom de. Det är verkligen roligt att man ser vartenda strå i pälsen och det ger ett väldigt välgjort intryck enligt mig. Gångarterna ser realistiska ut, och de passar verkligen hästarna. Jag har själv ridit nordsvenskar lite grand, och det är så häftigt att känna igen saker i ett spel! Jag tycker att färgerna är jättefina, palominon är nog min favorit! Det är roligt med nya man-och svansvarianter, även om jag inte är helt säker på vad jag tycker om den avklippta svansen. Jag har inte mycket mer att säga om de har otroligt fina hästarna, så nu är det bara att börja spara x) Jag har just nu 331 SC, men jag kämpar på!

Den vackra palominon med den svarta i bakgrunden. Bild från SSO's hemsida.

Vilken är din favorit av nordsvenskarna?

Likes

Comments

Ja, vi hade rätt! Nordsvenskarna kommer att uppdateras denna vecka, vilket verkligen är på tiden!

Jag kommer såklart prata om de på onsdag, så håll utkik ;)

Likes

Comments

Idag blev jag populär med A.E.E., så jag fick hjälpa Mario att lyfta bort lite skräp...

Likes

Comments

En sak som jag skulle ha väldigt stor nytta av i spelet är en kalla på hästen-knapp, eller en visselpipa av något slag. Jag tänker mig en knapp bredvid leda hästen-knappen med en visselpipa på. När man trycker på den kommer då hästen att galoppera fram till spelarkaraktären, vart den än är. Egentligen känns det mer som SSO att spelarkaraktären skulle sträcka upp handen och tjoa lite, men en visselpipa funkar också. det har hänt alltför många gånger att jag har ställt min häst någon stans, gjort ett uppdrag när man måste vara till fots, och sedan, när jag har gjort klart uppdraget inte hittar min häst. Det hade också kunnat bli riktigt fina bilder tror jag.

Likes

Comments

Jag undrar verkligen när vi får användning för färgburken, soffan och tunnan (eller vad är det?) som vi fick i uppdragen i Jorvik City. Det står ju "för framtida bruk" så jag hoppas, som många andra redan har sagt, att de är till att dekorera hemstallet med. Jag skulle tycka att det var så roligt att få möblera om och dekorera de små rummen som finns, just nu känns de ganska tomma och tråkiga eftersom de inte har någon funktion.. Själv skulle jag vilja ha stallet som det är nu, det ser mest realistiskt ut tycker jag. Det känns som det är dags att det händer något med de, Jorvik City kom ändå till spelet för lite mer än ett år sedan.

Likes

Comments

Idag kom "belöningen" för #jorvikwild, och det var den här jättegulliga urhästgosedjuret! Koden är, om du inte förstår, RAINBOWPLUSH. Hur fin som helst, men jag lyckades inte få någon bild i spelet (kan bero på att jag bara har fyra sadelväskor tbh, och alla är blåa, och från uppdrag eller julkalendern så jag tyckte inte de matchade så bra med mina sadlar x) Måste verkligen köpa en fin!) Hur som helst tycker jag att den är superfin, stort tack SSO! Har dock inget bra namn, men något med Rainbow tänker jag iaf :)

Likes

Comments