For tiden så har jeg hekledilla. Her har jeg heklet en liten ugle, for å så hekle en snor og feste en klips. Er mye man kan gjøre ut av noe så lite som vognpynt. Har allerede en liten ugle til på heklekroken.

Tenkte å prøve ut litt forskjellig når det kommer til små ting som det her. Har ganske mye bomullsgarn liggende og kjøpte meg også en del klips. Så vognpynt blir det mer av!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Da har jeg kommet meg tilbake til vestlandet etter en fin juleferie hjemme. Har enda ferie i noen dager til og de skal nytes. Mens jeg var hjemme nå fikk jeg endelig gjort ferdig en ugle jeg har heklet på. Måtte innom stoff & stil å handle litt plastgranulat slik at den ble tung i bunnen og kan stå av seg selv.

Ugla er heklet med garn fra søstrene grene og med heklenål 3mm. Har kun brukt fastmasker så den er veldig enkel og hekle. Om du trykker her så kommer du til oppskriften jeg har brukt. Uglen min ble cirka 18cm høy, men om man ønsker mindre så lar man være å øke like mye som i oppskrifta.

Ha en fortsatt fin romjul!

Likes

Comments

Da er jeg ferdig med lua jeg snakka om i forrige innlegg. Både lua og sokkene er strikket i mønsteret First Snow som man finner på garnstudio sin nettside. Istedenfor å lage dusk selv så gikk jeg for en liten pelsdusk.

Er veldig fornøyd med både sokker og lue. Utrolig søtt mønster!

Jeg har nettopp tatt juleferie fra skole og vender nesa hjem mot østlandet på fredag. Skal bli godt å være hjemme med familie og styre på med det man selv ønsker. På pinnene nå har jeg en lothepus lue for herrer. Den blir nok ferdig i jula. I tillegg til strikking så har jeg fått hekledilla. Driver å hekler en liten ugle som jeg også skal bli ferdig med i jula. Håper dere får en fin julefeiring med familie.
God jul!

Likes

Comments

På garnstudio.no har de utrolig mange fine oppskrifter. Mange av dem er gratis og de er lette å følge. Etter litt titting og spekulering bestemte jeg meg for å strikke First Snow sokker. Oppskriften finner du her. Garnet som er brukt er Drops Merino Extra Fine. Jeg har alltid vært glad i å strikke til baby. Det finnes så mye fint man kan strikke og i tillegg så går det fort. Disse skal gis bort i en dåpsgave til en god venn av samboeren som nettopp har blitt pappa til en liten jente.

Slik ble sokkene! Jeg har aldri vært noe glad i å strikke mønster. Føler jeg ikke får det ordentlig til, men øvelse gjør jo mester. Sokkene er strikket i størrelse 6/9 måneder. Neste prosjekt er lue i samme serie. Den er allerede påbegynt så det er nok ikke lenge til det kommer bilde av den også!

Likes

Comments

Hei og hjertelig velkommen til min nye blogg!

Mitt navn er Ine og jeg er 21 år. Jeg kommer fra Gjerdrum, en liten kommune i Akershus. Nå bor jeg på vestlandet hvor jeg holder jeg på med mitt siste skoleår på teknisk fagskole. Det vil jo si at jeg har en ganske begrensa fritid for øyeblikket, men det er ikke lenge igjen av skoleåret nå. Gleder meg utrolig mye til å ha noe som kan kalles fritid igjen, haha.

Denne bloggen skal i første omgang handle om hobbyene mine, strikking og DIY-prosjekter. For tiden er livet mitt ganske så rolig. Det skjer lite og er ikke så mye å fortelle. Kanskje jeg etterhvert legger til litt mer fra hverdagen? Til sommeren igjen skal jeg ut på sjøen for å jobbe igjen så da er det litt mer som skjer. Både når jeg er på jobb og når jeg er hjemme på fri.

Formålet med bloggen er å kunne inspirere andre, men samtidig ha et sted som på en måte vil fungere som et arkiv for min egen del. Der jeg kan gå tilbake å se på hva jeg selv har laget og kanskje kunne inspirere meg selv de gangene jeg ikke er fult så kreativ. Om det er noe du lurer på er det bare å gi en lyd. Mailadressen min er: inemarvat@hotmail.com

Etterhvert som bloggen er oppe og går så har jeg noen spennende ideer angående innlegg. Blir nok ikke mye aktivitet før skolen er ferdig, men en oppdatering i ny og ne skal jeg få til. Så følg med!

Likes

Comments